To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [impreza] WOJNA O KDT - Warszawa centrum

pcs - Wto 21 Lip, 2009
Temat postu: [impreza] WOJNA O KDT - Warszawa centrum
http://wiadomosci.onet.pl...ie_lokalne.html

niestety sledze tylko relacje internetowa, oglada ktos to moze na zywo?, z relacji brzmi kozacko, szczegolnie po dolaczeniu kiboli. Moze ktos ma fajne fotki?

anjas - Wto 21 Lip, 2009

ja oglądam jednym okiem na TVN24
TomsoN - Wto 21 Lip, 2009

ja też tvn24, niezła impreza... na kiboli zawsze można liczyć
pP - Wto 21 Lip, 2009

a jak dla mnie to troche przesada..fakt, że bez sensu jest ta cała wojna, ale wg mnie to kupcy nie chcą ustąpić i sami zaczynami zamieszki!!
106 - Wto 21 Lip, 2009

dobra relacja jest na gazeta.pl :jupi: szok...
Franek - Wto 21 Lip, 2009

Na TVN Warszawa też są filmiki. Można się było spodziewać, że tak będzie. :crazy:
pP - Wto 21 Lip, 2009

a kibole jak to kibole.. pewnie jakby się pytać o co chodzi w tej całej akcji to by nie wiedzieli, ważne ze w mordę można komuś dać ;/

żenada!!!

gaugan - Wto 21 Lip, 2009

qrwa, wjechac tam czolgami i zrownac to z ziemia razem z tymi zasranymi pseudo kibolami xD
Jakarti - Wto 21 Lip, 2009

kazdy ma wlasne hobby..
jest policja - powinna spacyfikowac bez zastanowienia - manifestacja nie została zgloszona do urzedu miasta i nara.. zamieszki w centrum stolicy?!

to ze ludziom sie nie podoba to normalne.. mozna zrozumiec. nie rozumiem za to jak mozna dopuscic to sytuacji gdzie centrum jest sparalizowane przez protestujacych.. wyciac w pień ! :)
policja powinna sie tym chyba zajac dosc stanowczo..

jest decyzja sądu, czesc juz rozkladaja.. nie ma co sie pieklic tylko trzeba szukac nowego miejsca zanim reszta najlepsze miejscowki podpierd... ;)

pP - Wto 21 Lip, 2009

http://wiadomosci.gazeta....T__Na_zywo.html

zobaczcie ostatni filmik??
po co to wrzucać bogu winnym policjantom?sorki ale czysty obraz polaków..banda prostaków i debili..

obejrzalem filmiki z tvn24..
policjanci jednak sie nie patyczkuja.. typek dostal z armatki wodnej po twarzy.. jest ok, daja rade chlopaki :D
ja bym wyslal jakis czolg.. Michal? :D

Greg - Wto 21 Lip, 2009

gaugan napisał/a:
qrwa, wjechac tam czolgami i zrownac to z ziemia razem z tymi zasranymi pseudo kibolami xD

Dobrze powiedziane!

Ja bym calą tą hałastrę widłami do wagonów załadował i wywiózł gdzieś w Bieszczady...

A pod KDT podłożył małą bombkę, niech to w cholere rozpieprzą... Wstyd. Centrum stolicy i pie.rdolony blaszak...

GREG - telefon a nie forum!! :D
pP - Wto 21 Lip, 2009

no z armatką niezła akcja :)
PiTT - Wto 21 Lip, 2009

ja pierdziele, zajebiście żenujące, aż szkoda komentować
z jednej strony tracą miejsce pracy, ale to nie powód żeby robić dzicz na ulicy
wiadomo dobra miejscówka to nie chcą stracić źródła zarobku, ale przecież oni mają się tylko przenieść a nie całkowicie zamknąć
w całej Polsce ludzie tracą miejsca pracy i jakoś nie robią rozróby na ulicy
ja to pierdyle, zdejmuję kominiarę
zakladam ja wtedy, gdy idę na robotę
kopyto biorę wjeżdzam na ostro
:rotfl:
powinni wszystkich zadymiarzy rozpierdolić, wjebać im mega wysokie mandaty i jeszcze jakieś kary