MotorSport - [track day] Chorzów 1 sierpnia Autodrom
GeKo - Pią 24 Lip, 2009 Temat postu: [track day] Chorzów 1 sierpnia AutodromZagłębiowska Grupa Rajdowa organizuje sobie trening 1 sierpnia. Generalnie impreza jest skierowana do ludzi z ZGR ale ostatnio mają problemy z frekwencją więc myślę że część z nas mogłaby ją podnieść a przy okazji sprawdzić się z ludźmi z rajdów bo pojawiają się tam .
Info powinno się ukazać na www.zgr.fora.pl w dziale spotkania.
Koszt 30zł od kierowcy jeżdżenie 10-17
Trasy są w ciągu dnia zmieniane co najmniej raz.
Jest pomiar czasu (stoper), miejsce na grillowanie itp.
Niestety nie da się napinać jednego kółka za drugim, więc zasady jak na rajdzie, po koleji do startu się podjeżdża.
UPDATE Jeździmy w kaskach.M - Pią 24 Lip, 2009 Zacnie, porobilo sie tych imprez, az milo patrzeć. Jacek - Pią 24 Lip, 2009 jestemsaxorulez - Pią 24 Lip, 2009 1 sierpnia urodziny żony i odległość mnie zniechęcają.
Czy to taki tor z hopami?Jacek - Pią 24 Lip, 2009 jest tam dedna ale można ominąć +2sek
http://www.youtube.com/wa...re=channel_pagesaxorulez - Pią 24 Lip, 2009 myślałem że to taki tor testowy fabryki Fiata.. ale to chyba nie to miasto mi - Pią 24 Lip, 2009 Jacek - Pią 24 Lip, 2009 michool_vt - Pią 24 Lip, 2009 hmmmm
trza sie zastanowic Młody Papież - Pią 24 Lip, 2009 no możnaby sie spotkać i coś lekko poupalać...mi - Pią 24 Lip, 2009 zobaczymy, zobaczymy, daleko w sumie nie ma...Młody Papież - Pią 24 Lip, 2009 po autodromie proponuje JazzClub a potem całą ekipą pełną pizdą na miasto! GeKo - Pią 24 Lip, 2009 Dżon: Zaprezentujesz nam rapido w końcu Młody Papież - Pią 24 Lip, 2009 eee... ale ja chce sobie ponapinać... czyli 205
...poza tym przecież byłem ostatnio rapido... GeKo - Pią 24 Lip, 2009