Techniczne - sruby mocujace skrzynie biegow saxo vts
grzech - Czw 30 Lip, 2009 Temat postu: sruby mocujace skrzynie biegow saxo vts hej,
dziś wkładałem skrzynie do saksiaka i została mi jedna śruba mocującą i za cholerę nie wiem gdzie ja wkręcić, może ktoś ma jakiś schemat gdzie wkręcane są śruby mocujące skrzynie do bloku silnika ?
Anonymous - Czw 30 Lip, 2009
Jeździłeś już po włożeniu skrzyni ??
Barejka - Czw 30 Lip, 2009
grzech, jak jedna zostala to sie nic nie stanie
grzech - Czw 30 Lip, 2009
nie , nie jezdzilem
pit - Czw 30 Lip, 2009
eee to normalne, ja bym się martwił jak by nic nie zostało
jaka to śruba? krótka,długa,duża,mała?
dluga , mocujaca skrzynie do silnika
Vlodarsky - Czw 30 Lip, 2009
śruba najczęściej zapominana jest przy mechaniźmie różnicowym wkręcana od prawej strony przez blok w skrzynie czyli odwrotnie do reszty (reszta jest wkręcana od skrzyni w blok)
Vlodarsky napisał/a: | śruba najczęściej zapominana jest przy mechaniźmie różnicowym wkręcana od prawej strony przez blok w skrzynie czyli odwrotnie do reszty (reszta jest wkręcana od skrzyni w blok) |
te mam wkrecona ... juz wiem co zrobie, poszukam starej obudowy i popatrze gdzie sa dziury
Jakarti - Wto 04 Sie, 2009
grzech napisał/a: | popatrze gdzie sa dziury |
w tym wieku...
btw: udalo sie?
grzech - Śro 05 Sie, 2009
tak, okazalo sie ze jedna sruba ktora mi zostala byla od mocowania podpory prawej poloski
Vlodarsky - Śro 05 Sie, 2009
Gdybyś napisał, że jest to śruba dziwnie wygięta na łbie to nawet Jakarti by Ci powiedział, że to nie śruba od skrzyni tylko od podpory półosi
Jakarti - Czw 06 Sie, 2009
Vlodarsky napisał/a: | na łbie to nawet Jakarti by Ci powiedział |
heheheh za je be
bardzo mi milo, ze we mnie wierzysz ale niestety... zawiodlem Cie Sansei nie wiem..
|
|
|