carlose - Sob 01 Sie, 2009 Temat postu: miejsce na zdjęciaJak to bywa na ślubie i po ślubie zdjęcia trzeba zrobić, w skład tego wchodzi jak wiadomo sesja zdjęciowa w plenerze, dlatego może ktoś z Was zna jakieś ciekawe miejsca (może być Warszawa ale wsumie nie koniecznie)
Myśleliśmy aby zrobić zdjęcia w różnych slamsach miasta, opuszczonych miejscach itd.. chyba że ktoś z Was będzie miał ciekawszy pomysł, napewno nie chcemy zdjęć w ogrodzie, pod pięknymi drzewami itd.. KonradMK - Sob 01 Sie, 2009 może wysypisko śmieci skoro się wam kwiatki nie podobają saxorulez - Sob 01 Sie, 2009 plaże nad wisłą, mozna złapać tam panoramę WarszawyJacek - Sob 01 Sie, 2009 most siekierkowski, jakaś czarna esa, trochę chromu i będzie zjawiskowo martin.h - Sob 01 Sie, 2009 Ja to widzę tak, przyjeżdżacie na Śląsk, jedziemy na Nikiszowiec i macie takie zdjęcia wśród familoków, że cała Wawa będzie Wam zazdrościć.PGmaster - Sob 01 Sie, 2009 Cos w ten deseń?
martin.h - Sob 01 Sie, 2009 Raczej w ten:
Jakarti - Sob 01 Sie, 2009 nie rozumiem dlaczego trzeba mieć takie zdjęcia pP - Sob 01 Sie, 2009 ja chyba w swoim czasie zdecyduje się na coś takiego!
pP - Sob 01 Sie, 2009
Michał - Sob 01 Sie, 2009 zdjęcia w paru, nad morzem - wysrać się można .... tak oklepane i nudne ze jayebie
ziom, szczerze, to ja bym pochodził po klubach , jak nikogo jeszcze nie ma. Kluby mają wyjebany wystroje, szczególnie ENVY, bar w cynamonie, le faberge , utopiaMichał - Sob 01 Sie, 2009 pozatym, zdjęcia muszą oddawać ciebie. To tak jak ja bym zmontował eskorta + napierdalająca muzyka... to nie pasuje. Do eskłorteza tylko discopolo przeplatane fiftim pP - Sob 01 Sie, 2009
Michał napisał/a:
zdjęcia w paru, nad morzem - wysrać się można .... tak oklepane i nudne ze jayebie
ziom
ja tutaj pokazałem niekonwencjonalne podejście do zdjęć.. owszem park i może są oklepane (wieje nudą), ale znajdź wśród znajomych osoby, ktore maja zdjecie jak stoja po pas w morzu w strojach weselnych..to są fajne zdjęcia..
co do klubów..kwestia gustu-mi np. wogole ten temat nie podchodzi! wolałbym pojechać na wieś i w starech chacie lub nawet kurniku zrobić !Jacek - Sob 01 Sie, 2009 pP, ta pustka miszcz Jacek - Sob 01 Sie, 2009 albo zróbcie zdjęcia w domu