To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Okna, drzwi, namiary

dzik - Sob 01 Sie, 2009
Temat postu: Okna, drzwi, namiary
Witam

Musze w mieszkaniu zainwestowac w ww. towar. Najlepiej w jednej firmie zeby jeden balagan byl, i ma byc tanio i dobrze. Narazie znam dwie historie gdzie bylo jedynie drogo.

Jakarti - Sob 01 Sie, 2009

Piotrus - podpytam mamunie ;)
u mnie robili i drzwi i okna (dwie osobne firmy) i wszystko jest git od kilkunastu lat to chyba ogarneli dobrze ;)

KarQ - Sob 01 Sie, 2009

dzik napisał/a:
tanio i dobrze

Zapłacisz dwa razy, najpierw tanio, później dobrze. Ogólnie nikt za psi ch. nie przyjdzie tego zrobić, niestety w tej branży nie obracam się zbyt często i nie mam za wielu kontaktów (ja zajmuję się kompleksowo sanitarką), ale w poniedziałek podjadę na budowę, gdzie mają zleconą całą wymianę stolarki w szkole na Saskiej i podpytam właściciela firmy o ewentualne koszta + okna.

Gaydek - Nie 02 Sie, 2009

okna i drzwi wejściowe do domu z http://www.adpol.pl/pl/index.php5

drzwi wewnętrzne z http://www.dziadek.com.pl/

zdecydowanie polecam ;)

GeKo - Nie 02 Sie, 2009

dziku, Czy znasz konkretne wymiary? My współpracujemy z jedną firmą która robi okna i drzwi nam robili już kilka mieszkań w rodzinie plus firma ojca i do tej pory byliśmy zadowoleni. Co prawda nie wiem jak z transportem i czy na Wawe to będzie opłacalne ale mogę zapytać jaki koszt.
dzik - Nie 02 Sie, 2009

KarQ napisał/a:
dzik napisał/a:
tanio i dobrze

Zapłacisz dwa razy, najpierw tanio, później dobrze. Ogólnie nikt za psi ch. nie przyjdzie tego zrobić

Nie napisalem ze za "psi ch*", tylko ze nie wierze w bajki ze wysoka cena gwarantuje jakosc. Nie gwarantuje, a znam dwa takie przypadki ze okna za kupe $$$ hiper duper nie dzialaja po dwoch latach, reklamacja nie uznama "niewlasciwe uzytkowanie".

Swoja droga, jesli znacie rzeczoznawce w tych sprawach to podam znajomym, wszyscy z ksiazki sie rozpuscili i nie maja czasu "na pierdoly".

Chce zaplacic wystarczajaco duzo by bylo dobrze, ale nie wiecej.

Geko, nie jest to jakies duze zamowienie, dwa duze okna i drzwi. Jesli maja jakis oddzial w wawie i zajmuja sie detalem to chetnie, ale nie jest to jeszcze deal na okna w duzym domu ;)

Gaydek, dzieki!

strick - Pon 03 Sie, 2009

Z czasów jak ja siedziałem w oknach, to REHAU sie opłacał. Miał niezła jakoś, ale cena też była troszeczke wyższa. Bad-i miał też jakies wtyki w oknach ;)
A drzwi to jednak najlepiej Gerde brac.

M - Pon 03 Sie, 2009

Dwa psy mailują do siebie:

-HAU!

-REHAU!

Przepraszam Pati ale nie moglem sie powstrzymać :rotfl:

anjas - Pon 03 Sie, 2009

eM napisał/a:

-HAU!

-REHAU!

:D :D :D , kurde, też o tym pomyślałem :D

Walle - Pon 03 Sie, 2009

Venessa okna - 608 030 988 - zamawiałem ostatnio do siebie do domu okna od nich - 21 sztuk w drewnie, zapytaj
CHRZANEK - Pon 03 Sie, 2009

eM napisał/a:

-HAU!

-REHAU!

Hyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhy
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jakarti - Pon 03 Sie, 2009

dzikson - niestety rachunki poszlyyyyy .. wiec nie pomoge :(