HH.ORG na Torze - Punto vs. Leon Cupra
Kamilbike - Nie 02 Sie, 2009 Temat postu: Punto vs. Leon Cupra Wczoraj postanowilem sobie wyskoczyc na dzialke. Wracajac zabral sie ze mna brat, kuzyn i jego dziewucha + bagaznik wypchany rzeczami tak ze pulka sie nie domykala Na trasie poznanskiej za ozarowem w strone warszawy dojechalem do jakiegos czarnego leona cupry ( wersja w pierwszej budzie ). Na pierwszych swiatlach stanalem za nim, jak switala sie zmienily chcialem go podpuscic, ale sie nie dal wiec wyprzedzilem go i troche przycisnalem, chyba poczul co jest grane bo wyskoczyl za mnie i ogien, ale zlapaly nas nast swiatla i trzeba bylo hamowac. Leona prowadzil mlody zaczapkowany gosc, na fotelu obok mial nie brzydka drobna brunetke. Na zielone w miare dynamicznie ruszylem leon za nami, wbilem 2 bieg i noga w podloge, powoli zaczelismy mu odchodzi, zmiana na 3 i odchodzimy dalej do odcinki byly jakies +2 dl dla nas wzgledem tego jak sie calosc zaczela. Mysle ze mialem w wozie jakies dobre 200kg nadwagi wzgledem Leona, wiec jak na najslabsza mape ( 1bar ok 270KM ) nie bylo wcale tak zle
Nic nie nie popsulo w trasie
k-mart - Nie 02 Sie, 2009
Czy w czasie kill'a byles przed czy po silce?
Kamilbike - Nie 02 Sie, 2009
a to ziom zalezy, bo silka byla i w piatek i dzis, takze mozesz sobie wybrac
k-mart - Nie 02 Sie, 2009
znaczy mi chodzilo czy troche przed kill'em byles na silce.
Bo ja n.p. po silce nie potrafie kierowac autem
Barejka - Nie 02 Sie, 2009
Kamilbike, byle po silce dlatego odeszles dwie dlugosci jakbys byl przed to on bylby szybszy
anjas - Nie 02 Sie, 2009
Barejka napisał/a: | odeszles |
nie weszłeś!!!
Barejka - Nie 02 Sie, 2009
anjas napisał/a: | Barejka napisał/a: | odeszles |
nie weszłeś!!! |
wszedlem
DAJ KAMJENIA
Kamilbike - Nie 02 Sie, 2009
Mi to tylko po treningu nog sie cienko jezdzi, ale Ty kej nie robisz nog wiec nie wiesz co to znaczy
rasta - Pon 03 Sie, 2009
Tez mi kil jakbym miał opisywać każdego kila na Loonie Cuprze to by forum się zapchało - phi
k-mart - Pon 03 Sie, 2009
[quote="Kamilbike"]Mi to tylko po treningu nog sie cienko jezdzi, ale Ty kej nie robisz nog wiec nie wiesz co to znaczy [/quote
ja to wogole nie trenuje, ale czasem pojde poprawic wlasnopoczucie, dowartosciowac sie ze tak powiem
Jacek - Pon 03 Sie, 2009
i komus przyjeb.ać z łokcia bo akurat się wyprostuje przypadkiem taki żart sytuacyjny hehe
k-mart - Pon 03 Sie, 2009
no bywa tez tak, ale to bardziej na wyjsciach po alko
Jacek - Pon 03 Sie, 2009
LOL, norma, kocham to
|
|
|