HH.ORG na Torze - [tor lublin] policyjna vectra 3.2 T vs 106 s16
polll - Czw 06 Sie, 2009 Temat postu: [tor lublin] policyjna vectra 3.2 T vs 106 s16a siedzę w pracy i się nudzę wiec opisze pewną historie
jakas tam zorganizowana akcja na torze lublin zaprosiliśmy policje vectra aby się z nimi pościgać przed startem podchodzę do milicji pytam jak jechać itd a oni abym jechał normalnie i tak mnie złapią nagle zapanowała brechta pytam czy znają tor itd a oni że oczywiście itd
wiec jedziemy... plan przejazdu 2 kółka a potem mają mnie aresztować itd
2 kólko przejechałem bez napinek i zostałem aresztowany hehehe
taki inny kill a tak to sie zakonczylo
1 słowem kwestia czasu kiedy reszta policyjnych wideoradarów sie porozbija lol
jeśli pojechalibysmy 4 kółka pewnie bym panów zdublował Bart - Czw 06 Sie, 2009 hehe, fajna akcja
na prostej nie sprawdzaliście jak taka vectra idzie?Jakarti - Czw 06 Sie, 2009 wow..
mistrzostwo swiata
a jak panowie policjanci?? milo, sympatycznie??polll - Czw 06 Sie, 2009 policja oki byli zdziwieni mam się na mieście nie pokazywać heheheh ogólnie się pobrechtaliśmy i sami powiedzieli ze na mieście nie maja podejścia jedynie na długiej prostej.
widziałem film ze środka miałem go brać ale ogólnie widać mnie przez 5 sekund i tyle heheh wiec nie brałem takiej pamiątki. kubas - Czw 06 Sie, 2009 dobrze ! hahah dobra akcja GeKo - Czw 06 Sie, 2009 Nie dało się umówić na więcej kółek? Ja bym jechał aż bym ich nie dogonił Żeby ich upokorzyć do cna. Gratki taki kill mi się podoba MoRToN - Czw 06 Sie, 2009 lol Stf - Czw 06 Sie, 2009 ta vectra to nie 2,8T ?Bad-i - Czw 06 Sie, 2009 drugi filmik niszczy, jak zobaczyłem taka przewage to sie zastanawialem jak musiales zwolnic zeby cie doszli polll - Czw 06 Sie, 2009 to 3.2 z dwiema suszarami chyba 280 km z tego co mówili a zwolnic trzeba było BARDZO z całej sytuacji najlepsza była brechta ludzi która słyszałem w środku w samochodzie mniejwiecej w połowie toru pP - Czw 06 Sie, 2009 masakrycznie!! fajna akcja!! niby szkolenia przechodzą Marek23 - Czw 06 Sie, 2009 Hehe, ale się pieski musiały zdziwić...Anonymous - Czw 06 Sie, 2009 trzeba bylo ciuli zdublowacrasta - Czw 06 Sie, 2009 Dobra Beka pP - Czw 06 Sie, 2009 Wypowiedź adekwatna!
0:39 "bezpiecznie, powtarzam bezpiecznie" a na filmiku wyprzedzanie na podwójnej ciągłej na skrzyżowaniu prawie pod górke i na zakręcie lol