nox - Pon 10 Sie, 2009 Temat postu: Logo MEN Space prosze o ocenyHey
W przeciągu bliżej nieokreślonej przestrzeni czasowej będzie się tworzyć Sklep/Portal dla Mężczyzn
Jak wam podoba się nawa oraz Logo ? Kształt kolorystyka ? układ itp itd .....
wersja ciaśniejsza
anjas - Pon 10 Sie, 2009 szczerze mówiąc nazwa kojarzy mi się z serwisem dla gejówTOXIC - Pon 10 Sie, 2009 za bialo na prawej moim zdaniem. Jeszcze bym to łagodne przejście z czerni pociągnął kawalątek za literę Nsaxorulez - Pon 10 Sie, 2009 troszkę za dużo białego.. fajnie było by zobaczyć to wkomponowane w całą stronę może łatwiej było by to ocenić
poczekaj na opinie TheMc i JCnox - Pon 10 Sie, 2009 JAsne na ich opinie czekam najbardziej
przy okazji zapodam inne wersje które odpadły w przedbiegach ... ale może błędnie ?
Bart - Pon 10 Sie, 2009 (piszę to wszystko jako kompletny lajkonik)
szczerze mówiąc szału nie ma - wszystkie projekty są poprawne i estetyczne, ale nie oszałamiające
plus to co anjas napisał - nazwa dla niektórych może być nieco dwuznaczna.nox - Pon 10 Sie, 2009 Z tym skojarzeniem póki co oczywiście poza wami nikomu to nie przyszło do głowy dwu znaczne ? poza tym Gej czyli jak by nie było mężczyzna i nie wiem mnie jakoś nie rusza że miał bym kupowac razem w sklepie z Homoseksualistami ?
JAk interpretujesz dwuznaczność tej nazwy ? pytam serioCartoon - Pon 10 Sie, 2009 Gdy wkleiłeś pierwszy link już chciałem pisać, że wyobrażałbym sobie to trochę inaczej.
To logo odpowiada idealnie moim wyobrażeniom , ale skoro odpadło w przedbiegach...
nox - Pon 10 Sie, 2009 no właśnie może nie potrzebnie Bart - Pon 10 Sie, 2009 popieram Kartona - mnie również najbardziej widzi się ta propozycja.budzik - Pon 10 Sie, 2009
to logo co się chłopakom podoba jest nieczytelne - nie mogą w logotypie nachodzić na siebie napisy, kolorystycznie jest bardziej męskie i dużo lepsze niz ten brąz - można nad nim poprawcować