HydePark - Pozycjonowanie stron
carlose - Wto 11 Sie, 2009 Temat postu: Pozycjonowanie stron Jeżeli jest ktoś to dobrze zna i chciałbym się podjąć takiej pracy, lub ma kogoś znajomego kto by wykonywał taką funkcję dla pewnej firmy będę wdzięczny za kontakt. Firma dopiero się rozwija dlatego zainteresowani są dobrą ceną, konkurencyjną do rynkowej
Jakarti - Wto 11 Sie, 2009
karol,
pozycjonowanie www rynkowo to kosz od 5 - 7 tysi do 20.. kwestia zlozonosci i budowy www. jesli chca to miec jeszcze taniej to chyba najprosciej wywiesic jakies ogloszenia na kierunkach informatycznych..
o czym stronka/ biznes??
jesli zaczynaja to moze warto przemyslec zwykla kampanie w google, a nie pozycjonowanie.. zadzwon do PiTT'a to Ci wszystko wyjasni, ja jestem na urlopie
moim zdaniem przy niewielkim budzecie bedzie to bardziej wydajne i efektywne.
http://www.web-marketing.pl/pozycjonowanie-stron/
carlose - Wto 11 Sie, 2009
no tak ale są też łby które pozycjonowanie oponowały do perfekcji, tak naprawdę jak się nauczysz to możesz sam to wszystko robić, ceny które mi podałeś to faktycznie taka stawka krajowa, tu chodzi o dużo mniejsze pieniądze
biznes szkolniczo-naukowy
nox - Wto 11 Sie, 2009
Cena jest uzależniona od hasła / tematyki wy pozycjonować hasło SEX , SMS , dzwonki , na pierwszą stronę jest trudniej niż coś niszowego daj znać czym się zajmuje firma i jakie hasła ich interesują , jezeli jest to coś niszowego to pare zabiegów i jesteś w pierwszej piątce .
Greg - Wto 11 Sie, 2009
Wcale nie musisz wydać na to 5k miesięcznie, można duzo zrobić i za tysiaka, zależy kto i co zrobi. Działam z jedną dużą firmą i licza za to różnie, efekty są fajne, mają gościa który myśli jak robot Google. Jak coś to daj znać i podeśle Ci namiary.
carlose - Śro 12 Sie, 2009
greg chętnie, każdy kontakt mile widziany
Jakarti - Śro 12 Sie, 2009
Greg napisał/a: | 5k miesięcznie |
to wydatek jednorazowy rozlozony na min 3 miesiące obejmujacy optymalizacje budowy www zeby byla "bardziej przyjazna" dla engine'a Google oraz tak jak napisal nox pozycjonowanie hasel, ktore interesuja Klienta.
Greg - Czw 13 Sie, 2009
To wszystko zalezy od tego ile jest do zrobienia, kto i jak to robi i jak się ceni. Najlepiej jak zrobi Ci to firma która robiła strone czy cms'a, najlepiej będa ogarniać swój produkt, a często już dobre cms'y są świetnie zoptymalizowane w standardzie.
carlose, PW
|
|
|