wojtek - Śro 12 Sie, 2009 Temat postu: Co to za komputer/wtyczka?Hej!
Komputer miał być wystrojona seria, ale powiedzcie mi - znalazłem coś takiego - port com.
1) Czy można poznać mniej więcej co to za komputer? Czy to na 100% seria? (podpinana na port com?!)
2) Jakim programem i co można obsłużyć przez ten komputer?
Da radę na podstawie tych fotek stwierdzić, czy trzeba zdjąć obudowę?
Pozdrawiam, Wojtek.Janusz - Śro 12 Sie, 2009 magnetti marelli raczej tuningowych kompów nie robi..saxorulez - Śro 12 Sie, 2009 to jest seria.dzik - Śro 12 Sie, 2009 to jest zworka od smt i kabelki do niego, komp seria
byl tu smt, bylwojtek - Śro 12 Sie, 2009 Czyli ten kabelek com w ogóle nie rozmawia i nie widzi się z komputerem?anjas - Śro 12 Sie, 2009 A chociaż Need For Speed Undercover na nim pójdzie?mi - Śro 12 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
magnetti marelli raczej tuningowych kompów nie robi..
toś teraz dopi.erdolił za przeproszeniem. Gdyby nie Twa śliczna pupka - bym inaczej gadał, a tak muszę to zrzucić na kark młodego wieku
anjas napisał/a:
A chociaż Need For Speed Undercover na nim pójdzie?
ponoć grafa kiepska i tnie na wysokich ustawieniachJanusz - Śro 12 Sie, 2009
Cytat:
toś teraz dopi.erdolił za przeproszeniem. Gdyby nie Twa śliczna pupka - bym inaczej gadał, a tak muszę to zrzucić na kark młodego wieku
długo Cie znajde.....wojtek - Śro 12 Sie, 2009
dzik napisał/a:
to jest zworka od smt i kabelki do niego, komp seria
byl tu smt, byl
Czy to co tu jest świadczy o tym, że jest to gotowe podpięcie dla smt6? Wystarczy podpiąć i jazda?Barejka - Śro 12 Sie, 2009
wojtek napisał/a:
dzik napisał/a:
byl tu smt, byl
Czy to co tu jest świadczy o tym, że jest to gotowe podpięcie dla smt6? Wystarczy podpiąć i jazda?
NO
i oczywsicie stroic pit - Śro 12 Sie, 2009 stroić pompować moc zwiększać tyłki kopaćBarejka - Śro 12 Sie, 2009 Mam pytanie czy da sie zrobic procedure na smt w pugu? dzik - Czw 13 Sie, 2009
wojtek napisał/a:
dzik napisał/a:
byl tu smt, byl
Czy to co tu jest świadczy o tym, że jest to gotowe podpięcie dla smt6? Wystarczy podpiąć i jazda?
Czy jest to DOBRZE podpiete nie wiemy, ale mysle ze sa na to duze szanse.
Samo podpiecie smt6 nie zmieni nic, warto by to bylo jeszcze wystroic.GeKo - Sob 15 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
Robi robi, do clio kosztuje bagatela 17tys zł Janusz - Sob 15 Sie, 2009
GeKo napisał/a:
Janusz napisał/a: