M - Śro 12 Sie, 2009 Temat postu: Customowa trzcionka na forumCo o tym myslicie? Zeby byla jakas taka fajna zamiast tej ktorą normalnie piszemy?
Stacho - Śro 12 Sie, 2009 ale to chyba na kilka dni kubas - Śro 12 Sie, 2009 dajesz em !! tżćonka !Anonymous - Śro 12 Sie, 2009 I Cycki !!!!Gaydek - Śro 12 Sie, 2009 Hehe, goog idea z tą trzcionką.
BTW, Franek, czytaj więcej książek .martin.h - Śro 12 Sie, 2009 Czyżby to miało coś wspólnego ze stroną Lufthansy?
GeKo - Czw 13 Sie, 2009 http://www.digit.pl/czcionki/ Do wyboru do coloru Michał - Czw 13 Sie, 2009 frajerska strona
wszyscy dizajnerowcy, i ten największy, dymek, korzystają z
www.dafont.com
czemu ?
1. bo jest duzo czcionek
2. bo brzmi po murzyńskuszymlorek - Czw 13 Sie, 2009 ..nawet ja korzystam z dafont.com a to już (jusz )mówi samo za siebie .. Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 i ja tesz to już wogóle koniec swiata Gaydek - Czw 13 Sie, 2009 A ja nie i to dopiero jest news .Franek - Czw 13 Sie, 2009
Gaydek napisał/a:
Franek, czytaj więcej książek
Koniecznie musisz mi jakąś pożyczyć. Byle nie katalog z obrazkami pumy.Gaydek - Czw 13 Sie, 2009 Ułaaaa, strasznie mnie to zabolało.
Nie martw się, książek mam pod dostatkiem, zapraszam, na pewno coś wybierzesz.Franek - Czw 13 Sie, 2009 Nie miało zaboleć. Ale znudziło mi sie kółko wzajemnej adoracji na KFP. Zresztą o tym juz pisałem. Duuuużo musisz Gaydek zmienić na swoim forum, oj dużo.Gaydek - Czw 13 Sie, 2009 Zresztą, ziom, zresztą.
Ale... co ma piernik do wiatraka?
Widzę, że przy okazji wychodzą inne problemy. Przypominam, że to inne forum, chłopakom na pewno nie chce się czytać o "naszych" małżeńskich perypetiach.