To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Parking Lotnisko Łódź

leon - Pią 14 Sie, 2009
Temat postu: Parking Lotnisko Łódź
Panowie :)
zbliża mi sie nieuchronnie wylot na urlop (we wtorek) i chciałbym od siebie ze Śląska dostać się samochodem na lotnisko w Łodzi, gdzie planuje samochód zostawić do czasu przylotu.
Z tego co sie dowiedziałem telefonicznie to spokojnie moge wozik zostawić na parkingu bezpośrednie przy lotnisku jednak nie jest on strzeżony a tylko dozorowany (brak stróża a tylko kamery) - w dodatku w regulaminie parkingu zawarta jest adnotacja że władze lotniska nie ponoszą żadnych kosztów za zniszczenia etc.
Stąd też moje pytanie czy ktoś z Was zna w okolicach łódzkiego lotniska jakis fajny, strzeżony parking gdzie będę mógł spokojnie pozostawić wóz :)

z góry dzięki za odpowiedzi :)

Anonymous - Sob 15 Sie, 2009

leciałem z Łodzi do Grecji .... auto zostawiliśmy na lotnisku na 8dni za 55zł. Parkingi nie są strzeżone ale monitorowane - postawilem vis a vis kamery .... nic sie nie stało :)

chyba możesz tam swobodnie zostawić auto ;)

Barejka - Sob 15 Sie, 2009

leon, a moze ktos forum z lodzi ma podworko i za jakas drobna oplata pozwoli postawic ałto u siebie
leon - Nie 16 Sie, 2009

dobry pomysł

tak więc czy ktos z Łodzi lub okolic byłby w stanie uzyczyć mi miejsca na podwórku lub w garażu ? :)
a jak nie to stane na lotniskowym.. skoro marcelowi z fura nic się nie stalo to mi tez nie :)

zefir - Pon 17 Sie, 2009

mieszkam na retkini czyli jakies 4km od lotniska, niestety jest to blokowisko ale mam bardzo fajny parking strzezony, napisz mi PW ile dni potrzebuje i w jakim terminie. a ja postaram sie dowiedziec czy maja wolne miejsce, a stad mozesz wziac sobie taryfe za jakies 14zl na lotnisko, lub podrzuce Cie jak nie bede wtedy w pracy.

pozdro