PieQt - Pon 17 Sie, 2009 o niektórych rzeczach tak łatwo zapomnieć, jak zmienia się kąt widzeniaM - Pon 17 Sie, 2009 a jak zmusic swojego starego do refleksji?PiTT - Pon 17 Sie, 2009 zacne, lubię takie przerywniki dające klapsa w twarz
jadę jutro po pracy odwiedzić rodziców i dziadków Jakarti - Pon 17 Sie, 2009 jesli chodzi o mnie to trafilo po prostu na taki, a nie inny moment...PiTT - Pon 17 Sie, 2009 każdy pewnie inaczej to odbiera
ogolnie filmik na na celu zagrać na emocjach i tak też robi, czasami fajnie się ogląda tego typu przerywniki, które tylko przypominają o rzeczach najważniejszychGaydek - Pon 17 Sie, 2009
PiTT napisał/a:
każdy pewnie inaczej to odbiera
Powiem Wam panowie tylko tyle, że prawdopodobnie każdy z nas przejdzie taki test. Ja niedawno miałem okazję i wiem, że zdałem, choć wątpliwości pozostaną na zawsze... .
Najważniejsze to zdać sobie sprawę z tego, że przyjdzie taka chwila, kiedy to nie ma miejsca na błąd, o ile chce się być w porządku w stosunku do np. rodziców. Albo to zauważysz i zachowasz się odpowiednio albo nie, bo jesteś jeszcze dzieciuchem.Greg - Pon 17 Sie, 2009 Mozna sobie przypomnieć że drobiazgi tez mają znaczenie i mogą w jakiś sposób ranić. Szkoda że w tych czasach trudno o większą ilość takich refleksji...Bartli - Pon 17 Sie, 2009 To jeszcze coś w podobnym klimacie
PieQt - Wto 18 Sie, 2009 w sumie to przykre, jest że do refleksji w dzisiejszych czasach potrzebna jest reklama sieci komórkowej (ta z dzwoniącym ojcem) albo takie filmy. oczywiście dobrze że są, no ale gdzieś to jakoś tak zmarginalizowane jestVlodarsky - Wto 18 Sie, 2009 To może podnieście oczy z nad klawiatury i zadzwońcie do rodziców/dziadków...
Na to zawsze jest czas OSKAR - Wto 18 Sie, 2009 WOW!!!!!
Kopie w glowe i to niezle!!!
Dzwonie do babci bo ma imieniny nox - Wto 18 Sie, 2009 Kiedys mnie takie żeczy ruszały ale wystarczyło parę zwrotów akcji w życiu człowieka i jakoś tak bez emocji się takie rzeczy ogląda.Michał - Wto 18 Sie, 2009 nox - zgadzam sie
generalnie słodkie pierdzenie. Ale kuba lubi takie rzeczy
bąk w twarz, podduszanie ... Jakarti - Wto 18 Sie, 2009 tak tak...