Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Wielka prosba do krakusów!
strick - Czw 20 Sie, 2009 Temat postu: Wielka prosba do krakusów!Panowie, moja dziewczyna szuka auta.
Znalazłem Golfa mk3 TDI ciekawego w waszych okolicach.
Była by mozliwosc, aby ktos go oblukał i powiedział czy jest cos wart?
Napisałem maila, czy auto jest jeszcze aktualne, jutro bede tam jeszcze dzwonił.
Rozdaje pomoki i cos jeszcze 106 - Czw 20 Sie, 2009 z blacharki to obowiazkowo trzeba sprawdzic:
- podluznice przednie - widac je dobrze za silnikiem od gory!
- co dzieje sie pod nakladkami na blotnikach!
- progi!
- sugeruje jeszcze dobrze obejrzec podloge
ogladalem 2 zanim kupilem swojego to sie znam 106 - Czw 20 Sie, 2009 z forum streetracers.krakow.pl
++ sa fotele z GT i szyby w pradzie i potencjalnie lepsza cena
* nie znam, nie widzialem na zywo tego auta, nie laczy mnie nic ze sprzedajacym zstrick - Czw 20 Sie, 2009 Wasnie przeglądałem to ogłoszenie
+ tego pierwszego, ze ma klime.fydi - Czw 20 Sie, 2009 Jak będzie jej ciepło to szybko będzie zrucać ubranie! A tak z klima to lipa strick - Czw 20 Sie, 2009 Al ejak bedziemy razem jezdzic, to czesciej mercem, a w nim klimy nie ma strick - Pią 21 Sie, 2009 Niestety ten z pierwszego posta sprzedany.
tak przegladam allegro i ten co pokazał 106ty jest jednym z ładniejszych.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9428131
sorry ale nie pomogę, jestem koniem (siedze na wsi, oram pole)
poza tym golfy to dla mnie czarna magia Michał - Sob 22 Sie, 2009 strick, sorry ziom. Poszukaj sobie golfa, ale na innym forum.
Golf to tragedia ....
miałem wybór, albo golfizna albo eskłortez ...strick - Sob 22 Sie, 2009 Ale to nie dla mnie, to dla dziewczyny.
Golf jest moze nudny, ale solidny. Pokaz mi inne auto, za taka kase które bedzie paliło 6l ropy i w miare niezle sie trzymało. Czesci beda łatwo dostepne, a mechanicy beda mieli auto obcykane jak zadne inne.
Czekam na propozycje.k-mart - Sob 22 Sie, 2009 wlasnie, marcel tez szuka tico dla dziewczyny, lub 328i, a kupi je w koncu przez PW!strick - Wto 25 Sie, 2009 Do golfa niestety sie dodzwonic nie da, wiec trzeba było szukac czegos innego...
Padło na corse
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9647348
Wiecie moze na co trzeba szczególnie zwracac w nich uwage?
Mozliwe, ze jutro bede ogladal, był bym wdzieczny za wszelkie rady nox - Wto 25 Sie, 2009 one potrafią strasznie gnić sprawdź progi tylną klapę w dolnej partii nadkola progi.. budzik - Wto 25 Sie, 2009 Tak jak nox powiedział + to,że silnik 1.0 i 1.2 to padaka niestety.Pali tyle samo co 1.4 zwykłe,kultura pracy gorsza i "osiagi" słabsze.Bart - Wto 25 Sie, 2009 1.0 to arcymuł, nie wiem czy warto go brać pod uwagę.
Poza tym lepiej szukać fury od właściciela, handlarzy bym mimo wszystko omijał.