ade - Wto 25 Sie, 2009 Temat postu: gsi 16v vs civic b16a2Dzisiaj z kumplem sie spotkalem:]
civic jajko, swapowany na b16a2, w srodku tylko 2 fotele, kolektor 4-1, wydech 2,5 cala + jakis tam komputer...
wracalismy sobie do domu, i bylo kilka roznych prob:]
z miejsca to generalnie nie ma co opisywac, bo r888 daja rade:]
ale jak go puszczalem na starcie to idealnie leb w leb, na 3jce minimalnie szybciej niemiecka technologia, ale pozniej tak do 1,80 juz constans;] co ciekawe nie kopci na niebiesko:D za to marechewy sie jej zdarzaja:]Prezesiak - Wto 25 Sie, 2009 Gratuluje wyniku, ladnie Ci sie odpycha deutsch maschine M - Wto 25 Sie, 2009 Ade ale juz odmuliłe¶? Ja tez mam tylko fotel w srodku i seryjny kolektor ale nie wiem czy bysmy jechali równo Kamilbike - Wto 25 Sie, 2009 Jak kumpel mial hanke to nie kopcila na niebiesko, tylko na czarno jak wchodzil na 'fałtek' .
Zastanawia mnie ile astra wazy ze az tak sie odpycha Barejka - Wto 25 Sie, 2009
Kamilbike napisał/a:
jak wchodzil na 'fałtek' .
pał-tec 106 - Wto 25 Sie, 2009 Wlasnie widzialem sie z ade. Mowil ze astra jeszcze nie odmulona Janusz - Wto 25 Sie, 2009 ade zna jaki¶ trik..... bo jak miał nexie 1.5 lpg.. to się mu odpychała jak michooołowe saxo podobno....michool_vt - Wto 25 Sie, 2009
Cytat:
ade miał nexie 1.5 lpg..
piękne czasy k-mart - Wto 25 Sie, 2009
Kamilbike napisał/a:
Jak kumpel
kumpel z silki czy poprostu kumpel?ade - Wto 25 Sie, 2009
k-mart napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
Jak kumpel
kumpel z silki czy poprostu kumpel?
na silce z nim nie bywam:D az tak blisko nie jestesmy ze soba:]
chyba nie odmulona, bo astra 174km z pelnym wnetrzem odjezda mi jak chce...:(
moja wazy 1140 ze mna na pokladzie, czyli 1050:]Kamilbike - Wto 25 Sie, 2009 Osz Ty ciezki klocku Kej ja kumpli na silce nie mam Nikt mnie tam nie lubi OSKAR - Wto 25 Sie, 2009 Ech ta japońska technologia A nie bylo jakiegos zakretu w okolicy ???Młody Papież - Wto 25 Sie, 2009 abo tramwaju? ade - Wto 25 Sie, 2009
OSKAR napisał/a:
Ech ta japońska technologia A nie bylo jakiegos zakretu w okolicy ???
byly 2:D
ale tam sam sie przestraszylem:D
ale honda zostala sporo:P
na dokreconej 4ce na herberta w kierunku obwodnicy:D