od parunastu lat kożystam z usług różnych warsztatów-w celach prywatnych i zawodowych.warsztat jest ok-ale coś mi nie pasowało z obsługą.cena też duzo wyzsza niż gdzie indziej.pozostanę przy serwisie wierzbickiego na warszawskiej 31
SERWIS JEST O.K. CHŁOP MA POJĘCIE I WIDAĆ ŻE NA SAMOCHODACH SIĘ ZNA . BYŁEM U NIEGO Z MOJĄ HONDĄ I ZA DIAGNOSTYKĘ WZIĄŁ 50,- TRWAŁO TO 5 MINUT. POLECAM, WSZYSTKO JEST O.K.
JA WYJECHAŁEM BARDZO ZADOWOLONY. POLECAM. NAPRAWILI MI BMW, DORADZILI. O.K.
świetny mechanik . dla mnie super, gorąco polecam bo dziś uczciwego mechanika trzeba polecać. ja mam pełne zaufanie. piotrek
Niestety przykro mi to stwierdzić-ale JAKOŚĆ przeszła w ILOŚĆ.o ile kiedyś było fajnie-tak teraz wyjechałem bardzo, bardzo rozczarowany-nie spodziewałem się tego po tym warsztacie.na szczęście nie jest to jedyny serwis w okolicy.
JA JESTEM BARDZO ZADOWOLONY Z USŁUG. PRZEDE WSZYSTKIM BARDZO UCZCIWE PODEJŚCIE DO SPRAWY. DLA MNIE O.K. A PRZY CZYM NAPRAWDĘ NIE JEST DROGO. ZADOWOLONY
TAM ZAWSZE JEST MNÓSTWO SAMOCHODÓW. ALE TO TEŻ JEST NA KORZYŚĆ BO PRZYNAJMNIEJ MAJĄ DUŻE DOŚWIADCZENIE.
k-mart - Wto 25 Sie, 2009 o dzieki, zacny temat sie szykuje k-mart - Wto 25 Sie, 2009 zawsze mnie fascynuje ile sladow w necie zostawia po sobie Kondzio:
I jaki filmik z siłki....k-mart - Wto 25 Sie, 2009 dobra, pilna sprawa do adminow:
potrzebuje adresy IP ktorymi posluguje sie KonradMK, z warszawy.
daje pomogl!M - Wto 25 Sie, 2009 Ja Kondzia mam tylko jedno 127.0.0.1k-mart - Wto 25 Sie, 2009 to to wie nawet europosel jolanta rutowicz...Maciusiowy - Śro 26 Sie, 2009 ja sprawdziłem ślady obecności eM-a w necie