Historia o najsłynniejszych amerykańskich gangsterach lat 30tych - Johna Dillingera, Baby'ego Face'a Nelsona i Pretty Boya Floyda. Kierowana wówczas przez J. Edgara Hoovera FBI z małej agencji stała się potężną organizacją o światowej sławie miedzy innym przez swoje wysiłki zmierzające do schwytania przestępców.
Film ma niezły klimat. Akcja toczy się w latach 30, czyli chyba najciekawszych latach jeśli chodzi o amerykańskich gangsterów(w końcu nie ma tam czarnuchów którzy udają nie wiadomo kogo ). Aktorzy dają radę, podobnie jak i muzyka która świetnie się komponuje z tym co się dzieje na ekranie. Polecam iść na to do kina.
w końcu nie ma tam czarnuchów którzy udają nie wiadomo kogo
film nie dla Majka niestety saxorulez - Czw 27 Sie, 2009 wychodzęJacek - Czw 27 Sie, 2009 wyszłeś?KarQ - Czw 27 Sie, 2009 nie weszłeś Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 Deep świetna rola .... ale film ogolnie słaby .... spodziewałem się jakiegoś WOW jak np. Donny Brasco czy coś w tym stylu a tak poważnie to po max. godz. zastanawialiśmy się czy nie wyjść DEEP ratuje ten film który lepiej prezentuje się na plakacie ALE świetna muzyka aż musze zakupić ścieżkę Jacek - Czw 27 Sie, 2009
Marcel 08 napisał/a:
świetna muzyka aż musze zakupić ścieżkę
to to idę z pewnośćą Anonymous - Czw 27 Sie, 2009 to wezmę dwie
samarki kubas - Czw 27 Sie, 2009 mi sie podobal bardzo fajny deep dal rade bardzo dal rade Loko - Czw 27 Sie, 2009 Dla mnie bardzo przeciętny film, praktycznie cały czas nic się nie działo i wiało nudą.Jacek - Czw 27 Sie, 2009 koko ty marudo, panieńskie by ci się przydało co? kubas - Czw 27 Sie, 2009 loko za w czasu nie oplótł przewodów i dla tego film mu się nie podobałMaciusiowy - Czw 27 Sie, 2009 loko nie ma koko....to dlatego - nie znacie się M - Czw 27 Sie, 2009 czekam az bedzie przynajmniej dvd screener