To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Wahacz do saxolota!

kaco_d - Nie 30 Sie, 2009
Temat postu: Wahacz do saxolota!
potrzebny wahacz i stablilizator prawy tylni do saxo!
czy wogólne da rade kupić to osobno czy raczej nie łudzić się i potrzebna będzie nowa belka???

Barejka - Nie 30 Sie, 2009

pisz do tego czlowieka :]
http://forum.hothatch.org...iewprofile&u=13

kaco_d - Nie 30 Sie, 2009

Barejka napisał/a:
pisz do tego czlowieka :]
http://forum.hothatch.org...iewprofile&u=13

jestem z nim w ciągłym kontakcie :D juz nie jedną część się kupiło hehe
ale niestety tego czego potrzebuje nie ma:/

Anonymous - Wto 01 Wrz, 2009

No to niefart jak ch.uj. Ja na wiosne przyatakowałem kraweznik i mialem podobny problem. Obdzwonilem wszystkie rajdownie z Saxiakami i firmy z belkami. W koncu uratowal mnie Marcin Mędelski (medelski.pl - tu jest kontakt) ktory mial wahacz z jakies rozebranej belki.
Koto - Wto 01 Wrz, 2009

www.eurofrance.pl
U nich pytałeś?

Barejka - Wto 01 Wrz, 2009

gustav, medelski to niezbyt ciekawy typ, zjezdzil jedne z najfajniejszych saxow z klubu :/
qbus - Wto 01 Wrz, 2009

zajezdzil? a moze auto przezywa druga mlodosc? wiadomo szkoda ladnego egzemplarza ale Barejka bez przesady... w takim razie wiekszosc nas ktorzy lubia skrecac to niezbyt ciekawe typy.
Barejka - Wto 01 Wrz, 2009

qbus, nie zajezdzil tylko zjezdzil czyli troszke sie bardziej sie zniszczylo niz przy normalnym uzytkowaniu :]
kaco_d - Śro 02 Wrz, 2009

Koto napisał/a:
www.eurofrance.pl
U nich pytałeś?

callne do nich...widzisz?nawet zapomniałem, że tak blisko mam do nich:D może coś się załatwić...bo ostro mi na dziurach klepie...wrażenie jakby auto sie miało rozsypać sieeeeet

martin.h - Śro 02 Wrz, 2009

A nie prościej powymieniać gumki w wahaczu, Za komplet z robocizną i tak zapłacisz mniej niż za niepewny wahacz.

a ja mam urwaną śrube mocującą wahacz ze stabilizatorem i co najgorsza śruba jest ukręcona i została w wahaczu:-S
Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009

Ty mówisz o wahaczu w belce chyba? Bierz wiertarkę z dobrym wiertłem i rozwierć tą śrube.Później nagwintuj i po problemie.A jak teraz Ci to napierd.ala to poprostu odkręc koło i wyciągnij stabilizator.Nie ma czegoś takiego jak stabilizator prawy tylny.

p106rallye napisał/a:
Ty mówisz o wahaczu w belce chyba? Bierz wiertarkę z dobrym wiertłem i rozwierć tą śrube.Później nagwintuj i po problemie.A jak teraz Ci to napierd.ala to poprostu odkręc koło i wyciągnij stabilizator.Nie ma czegoś takiego jak stabilizator prawy tylny.

nom o tym właśnie mówie:) jak to wyciągne to koło mi się chowa w nadkolu wiem...bo jeździłem już bez tego a nawiertanie ręczne to ch.uj, jeśli się myle to mnie zbesztaj:P hehe

Anonymous - Śro 02 Wrz, 2009

W rejlaku też mi się ukręciła ta śruba.Może z pół godziny zajęło mi wywiercenie i nagwintowanie tego. Łatwo nie było ,ale dałem rade.
PGmaster - Śro 02 Wrz, 2009

Grunt to trzeba kupic porządne wiertła!