Kulturka - [H jak Humor] Wybory na najwiekszego kopacza forum!
ps - Nie 30 Sie, 2009 Temat postu: [H jak Humor] Wybory na najwiekszego kopacza forum!Od dluzszego czasu chodzil mi ten pomysl po glowie.
Nie jestem przekonany co do formuly, ale sprobujmy tak:
Wrzucajcie swoje trójki - propozycje raczących nas najbłyskotliwszym, najynteligentiejszym, najlepszym żartem!
Przykłady popisów erudycji jak najmilej widziane!
Za tydzien zrobimy ankiete i wyłonimy zwyciezce.
Moja trójka:
1. k-mart
2. Michal vel Majk
3. Bart
I legendarny opis uliczego thrillera od Majka:
Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 Saxo VTS 1.6 16V VS. Hondzia prezesa
Ustawka z ziomem na kresce namalowawanej za pomocą krwi z byczych jaj.
Podjedzam, czerwone. Na prawo KFC, mysle sobie " moze cos opierd... na gorąco ?? , eeee, nie bez kozery mówią na mnie gruby, buli, pączek" Olałem smaczne skrzydełka. Słuchając nowej płyty top one zatracam sie w dzwiękach korg'a 1103 ZX. Klawiszowiec dobrze ogarnia sprzęcik słysze. Nagle na lewo podjedza lansowa honda civiv coupe, 1.6 b1830 A3920 oznaczenie silnika ( dokladnie nie wiem jakie ) Koleś w hondzie, przystojny. Odwraca głowe w moją strone i sie usmiecha . Myśle sobie...
- PEDAŁ
No nic, pedzio nie pedzio miły jest. Po chwili dochądzą mnie dzwieki z jego szuszarki. Odrazu wiedziałem ze to 137 kuca. Mysle sobie , bedzie wyscig. Otwieram szybe i mówie .
- Ziomek, na zielone !!
- Miły gejek - Spoko !!
Czekamy, czekamy ... no i zapala sie żółte patrze a on rusza . Myśle sobie
- Nie to ze pedał to jeszcze dalton . :570:
Teraz najlepsza opcja, kolo ruszył , ja czekam twardo na zielone. Nagle patrze kolo odrazu hamuje i tez czeka na zielone :570: .Myśle sobie
- Pedał, Dalton , do tego wariat .
Zapaliło sie zielone, jak wyrwałem to myslałem ze asfalt sie zwija za mną, mówie " KUUUUURW ...... !!! ZAŁĄCZAM ŁORPOWĄ !!!! ". Ziomek tez ruszył ale spoznił strasznie start. Wiedziałem ze juz po wyscigu . Na następnych swiatłą ziomek
- Jeszcze raz !!
-Ja - DOBRA !!
- On - OK !!
- Ja - Spoko !!
- On - Palec na znak OK ( ten środkowy )
Dobra, zawijka znowu na tamte swiatła na których wcześniej sie ustawilismy.
Podjedzamy, czerwone. Odwracam głowe w jego strone a on znowu sie do mnie smieje . Damn ... !!
Otwiram szybeksa i mówie
- Zielone to to ostatnie , na dole !! jak zgasnie gorne i srodkowe , i zapali sie ostatnie dolne to wtedy ruszaj.
- Ok !!
Czerwone, żółte i ZIELONE.
Honda tak dała ognia ze odrazu na starcie długosc przedemną. :570: Miałem sie poddać, zdązyłem jeszcze podgłośnić TOP ONE i zapinam dwójke. Co ciekawe zaczynam sie zblizać do hondy na trojce ją doganiam i przeganiam o jakąś długosc mi sie wydaje. Wbitka na czwórke 1-1.5 długosci na moją korzysć. Na czwórce juz nie odchodze, idziemy równo.KonradMK - Nie 30 Sie, 2009 może po prostu zrobić ankietę z listą klubowiczów i niech każdy kliknie, będzie łatwiejVlodarsky - Nie 30 Sie, 2009 anjas. Nie obraża ludzi żeby być zabawnym... To mój typ.KonradMK - Nie 30 Sie, 2009
Vlodarsky napisał/a:
anjas. Nie obraża ludzi żeby być zabawnym... To mój typ.
nudziarz Bart - Pon 31 Sie, 2009
KonradMK napisał/a:
może po prostu zrobić ankietę z listą klubowiczów i niech każdy kliknie, będzie łatwiej
jest to jakiś pomysł
Mam kilka typów: Anjas - mistrz dowcipu inteligentnego
Bawią mnie połajanki KonradMK vs. reszta świata, na plus jeśli idzie o humor wybijają się ponad przeciętność - K-maro, AndreXN, kiedyś fydi (ostatnio jakoś spoważniał;), eM wręcz przeciwnie - niegdyś sztywny, a teraz zdarza mu się perełka , Chrzaneque, Majk (czasem) i sporo innych...
Jest sporo postaci poprawiających mi humor martin.h - Pon 31 Sie, 2009 Maliniak powinien wygrać bez głosowania Maciusiowy - Pon 31 Sie, 2009 Moje typy:
1. KonradMK
2. bart
3. k-mart / AndreXSI
Bart - Pon 31 Sie, 2009 Maliniak to klasa sama dla siebie (dla tych którzy go nie znają: na żywo robi zdecydowanie większe wrażenie niż jako postać wirtualna).
Anonymous - Pon 31 Sie, 2009 a dla mnie Wy wszyscy jesteście nieśmieszni...
dobra, jak mam wybierać to:
1. Anjas
2. Bart
3. eM/K-mart
ale ten sytem głosowania troche bez sensu, ankieta byłaby lepsza...
Dodam tylko że k-mart był dla mnie nieśmieszny dopóki go nie poznałem na żywo, teraz już wiem o co chodzi k-mart - Pon 31 Sie, 2009 1. 206gti
2. griffin
3. Marcel-08 (za wszystkie PW ktore do tej pory rozeslal)Bart - Pon 31 Sie, 2009 ja bym z chęcią obejrzał wyniki ankiety pt. "największy baran/najbardziej denerwująca/męcząca postać" - mam kilka typów Anonymous - Pon 31 Sie, 2009 dajesz Janusz - Pon 31 Sie, 2009
bart napisał/a:
ja bym z chęcią obejrzał wyniki ankiety pt. "największy baran/najbardziej denerwująca/męcząca postać" - mam kilka typów
proponuje dwie anonimowe ankiety Maciusiowy - Pon 31 Sie, 2009