Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] CHŁDNICe KLIMATYZACJI CITROEN SAXO VTS
Grzesiek VTS - Wto 01 Wrz, 2009 Temat postu: [k] CHŁDNICe KLIMATYZACJI CITROEN SAXO VTS CHŁODNICE KLIMATYZACJI CITROEN SAXO VTS po 2000 roku w dobrej cenie.
PRV
albo
501026634
ŁukaszS3 - Wto 01 Wrz, 2009
Nie wierze!!! Grzesiek nie ma czegoś do saxo!!! Jutro się świat zawali albo bieguny odwrócą... Sadoma i Gomora!!! Idę budować schron przeciwpancerny!!!
Grzesiek VTS - Wto 01 Wrz, 2009
dokladnie masakra tragedia kurcze wiec szukam
Anonymous - Wto 01 Wrz, 2009
Przeciez tego jest od groma na allegro - uzywka kosztuje 100 zł, a nowa 190, więc bez przesady .
jarek-malopolska - Wto 01 Wrz, 2009
Ja bede miał do sprzedania kompletna klime z VTS-a, po fuzji silników 206 i VTS najprawdopodobniej usune klime z auta, mam saxo od 3 lat i nigdy jej nie używałem, po pierwsze chyba mimo wszystko nie żyjemy w klimacie żeby klima była niezbędna, no może w trasie ale ja na szczęście zbyt długich tras nie robię, a po mieście i tak wypada wywalić łokieć za drzwi przez szybę i porobić trochę iskier na asfalcie łańcuchem na ręce i sygnetami....
nie bede pisał juz o zużyciu paliwa i mocy bo to najmniej istotne, choć kilka kg na wadze zaoszczedzę, poza tym pieniążki z niej można przeznaczyć na jakieś dodatkowe konie w aucie
Grzesiek VTS - Śro 02 Wrz, 2009
p106rallye napisał/a: | Przeciez tego jest od groma na allegro - uzywka kosztuje 100 zł, a nowa 190, więc bez przesady . |
oki to jak masz taka za 190 to biore, tylko nie jakis szajs.
a za 100 uzywke, tez przygarne tylko zeby nie byla jak moja rozpierdolona.
Niemy - Śro 02 Wrz, 2009
lepiej wstaw zdjecie starej, bo wiesz ze roznia sie mocowaniami i końcówkami węzy
Grzesiek VTS - Czw 03 Wrz, 2009
Niemy napisał/a: | lepiej wstaw zdjecie starej, bo wiesz ze roznia sie mocowaniami i końcówkami węzy |
dokladnie temat juz opanowany
|
|
|