jarek-malopolska - Śro 02 Wrz, 2009 Temat postu: LicznikKiedyś tak się zastanawiałem/szukałem pomimo, iż licznik w saxo jest bardzo fajny, to wraz z kubłami, sportową kierownicą, itd fajnie by się komponowało coś tego typu:
choć nie koniecznie to, zwłaszcza ze względu na cenę, ale może coś podobnego.. ??KarQ - Śro 02 Wrz, 2009 Ile taka zabawka
w tysiaku idzie się zamknąć Janusz - Śro 02 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
w tysiaku idzie się zamknąć
ojromartin.h - Śro 02 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
Ile taka zabawka
w tysiaku idzie się zamknąć
Bez problemu, ale w Euro
EDIT:
Januszek był pierwszy jarek-malopolska - Śro 02 Wrz, 2009 też żyłem przez chwilę w takiej błogiej nieświadomości.... http://www.re5pect.pl/ind...ct&prod_id=6872KarQ - Śro 02 Wrz, 2009 To ładnie się wygłupiłem.
Sorrrry. Jestem koniem jarek-malopolska - Śro 02 Wrz, 2009 heheh ale ja jak to pierwszy raz na oczy widziałem to obstawiałem 800-900zł KarQ - Śro 02 Wrz, 2009 Też jesteś koniem jarek-malopolska - Śro 02 Wrz, 2009 nie da się ukrycAnonymous - Śro 02 Wrz, 2009 Zdaje mi się ze zdolny Elektronik był by w stanie coś takiego wymodzićjarek-malopolska - Śro 02 Wrz, 2009 no może, znaczy jeśli ktoś nie ma auta do śmigania po torze to urządzenia typu najszybsze okrążenie, itp są zbędne... Mi by wystarczył w zupełności duzy obrotomierz, poniżej elektryczny wyświetlacz, na nim prędkość, temp - z gadżetów mogła by być dioda sygnalizująca czas na zmianę biegu...
W sumie w Saxo Bednarskiego jest coś w tym stylu ale ciężko mi powiedzieć czy to STACK czy coś innego, na pewno ma duuży obrotomierz na środku M - Śro 02 Wrz, 2009 Chlopaki jak byscie mi dostarczyli specyfikacje sygnałów do saxo i jeden sprawny licznik to bym wam zrobił taki diwajs za 1000zl z pocałowaniem w rączkę i jeszcze z miernikiem przeciążeń (G)kubas - Śro 02 Wrz, 2009 a do hądy ?M - Śro 02 Wrz, 2009 do hądy mialem sobie zrobic ale to na przyszly sezonbizon - Śro 02 Wrz, 2009
Cytat:
do hądy mialem sobie zrobic ale to na przyszly sezon