Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] fragment wydechu so saxo
michool_vt - Pon 07 Wrz, 2009 Temat postu: [k] fragment wydechu so saxo kupie fragment wydechu do saxo
chodzi mi o rure od kolektora do tlumika ostatniego, jeden kawalek metalu, bez tlumika, bez kata
moze ktos z was ma cos takiego
srednica taka jak magnex - wie ktos ile to jest?
pzodro
Anonymous - Pon 07 Wrz, 2009
raczej ciężko będzie Ci dostac taki kawałek w średnicy większej niż 40mm, takie elementy wystepowały w 106 1.0 bez kata, ale niestety chyba tylko w 40mm
michool_vt - Pon 07 Wrz, 2009
supersprin cos takiego robi, ale nie moge znalezc wymiarów
aha ale nie wsadze koncowego magnexa w to...
saxorulez - Wto 08 Wrz, 2009
a masz magnexa do seryjnego ukłądu czy magnexa z cat backa - bo one sie różniły zakończeniem. Jeden przystosowany do srednicy 2" (ten z cat back), drugi do srednicy serii
Jeśłi masz ten 2" to najlepiej kupić supersprinta bo tak naprwdę nie miał magnex czegoś takiego w ofercie więc od nich niedobierzesz
ŁukaszS3 - Wto 08 Wrz, 2009
A mam pytanie czemu te pierwsze 50cm rury od zamocowanie z kolektorem jest lekko wygięte? Nie można tego zrobić prosto? Bo taki mam zamiar...
michool_vt - Wto 08 Wrz, 2009
mam to
a chcialbym miec tak
no moze nie dokladnie tak, bo to jest do vtr
saxorulez czyli to jest 2cale? to takie bedzie trzeba wysmarkac (wyspawac) jak nikt nie ma
ŁukaszS3 napisał/a: | A mam pytanie czemu te pierwsze 50cm rury od zamocowanie z kolektorem jest lekko wygięte? Nie można tego zrobić prosto? Bo taki mam zamiar... | jakbys zrobił proste to zahacza o stabilizator (chyba to jest stabilizator )
vitesse - Sob 12 Wrz, 2009
ja taka rure mam wparwdzie troche pospawana, ale jest mialem zamiar ja wykozystac, ale rozwaze ewentualne odstapienie Ci jej
|
|
|