To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Fotel kubelkowy

Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009
Temat postu: Fotel kubelkowy
Panowie mam problem z wybraniem jakiegos dobrego lecz niedrogiego siedziska do Punto. Poczytalem troche na forum i znalazlem pare dobrych slow OMP GRIP, ale kosztuje on pierdolancko duzo, ok 1400zl :/ Podobnie napewno beda sie ksztaltowaly ceny SPARCO evo xl. Na innym forum polecono mi taki FOTEL . Czy ktos mial z tym doswiadczenia? Glownymi kryteriami jest wielkosc fotela, do niskich osob raczej nienaleze, waze tez nie malo a chcialbym jezdzic w tym fotelu w miare wygodnie. Bardzo prosilbym o pomoc
zefir - Śro 09 Wrz, 2009

do fotela trzeba wsiasc i obczaic czy jest pod Ciebie czy nie. bo na to nie ma gotowej odpowiedzi.
fotel Micro XL jest naprawde niezle wykonany, paru znajomych ma i sobie go nawet chwali, choc sam siedzialem i srednio mi pasowal. ja osobiscie bym poszedl z Bimarco C niz Micro. lub szukal uzywki Sparco tudziez OMP.

wlasnie z siadaniem do tego kubla bedzie o tyle duzy problem, ze sklep jest ladnych paredziesiat km od Wawy, wiec raczej odpada. Chyba ze zamowie fotel, usiade i jesli bedzie ok to zostawie, jesli nie to odesle
pP - Śro 09 Wrz, 2009

Kamilbike napisał/a:
wlasnie z siadaniem do tego kubla bedzie o tyle duzy problem, ze sklep jest ladnych paredziesiat km od Wawy, wiec raczej odpada. Chyba ze zamowie fotel, usiade i jesli bedzie ok to zostawie, jesli nie to odesle

przecież po wawie jeździ tyle fur z kubłami! poszukaj jakąs z odpowiadającym Tobie w teorii fotelem i usiądź,

MoRToN - Śro 09 Wrz, 2009

Byłeś w vemapolu na modlińskiej ?
tomecki - Śro 09 Wrz, 2009

co do MIRCO - jeździlem w maluchu w nim kila lat - w trakcie tej eksploatacji nie zniszczył/nie przetarł się, etc, wykonanie moze nie wali na kolana - ale za te pieniądze jest naprawdę dobrze, najdłuższa trase miałem z bielska na rajd barum (ok 300km w jedną stronę) - było nawet "wygodnie" ;D , plusem jest też dowolna kolorystyka wybrana przez klienta jak i możliwość nadruku na nim, rozmiar dobierzesz bez problemu-tylko trzeba by się przymierzyć, generalnie - polecam
Bad-i - Śro 09 Wrz, 2009

nie kupuj fotela bez homo....... na dluzsza mete nie ma to sensu
CHRZANEK - Śro 09 Wrz, 2009

Z tego co wiem to mamy rabat na fotele Mirco.

Kamil pogadaj z Kubasem i powiedz że potrzebujesz fotel na grubą dupe i Kuba przekaże komu trzeba i zrobią.

A co do jakości to tak jak napisał Tomecki - może to nie jest szał ale jest solidne.

Bart - Śro 09 Wrz, 2009

w kuble dużo bardziej czuje się dziury w jezdni...

Bad-i - chodzi Ci tutaj o kwestie startu w jakis zawodach/pojezdzwkach?

bart - doigrasz sie kiedys :*

chrzaniu - wcale nie gruba, a dobrze zbudowana :rotfl:

Morton - nie bylem, ale widze ze trzeba podbic w takim razie:P

fydi - Śro 09 Wrz, 2009

Cytat:
w kuble dużo bardziej czuje się dziury w jezdni..

hahaha :rotfl:

Cytat:
Z tego co wiem to mamy rabat na fotele Mirco.

Już od dawna nie mamy :(

Nawet jesli nie ma rabatu to i tak cena nie jest kosmiczna, bez przesady 2kola on nie kosztuje ;)
kubas - Śro 09 Wrz, 2009

jakby zebrac pare osob znowu to moge cos powalczyc ale przy pojedynczym zamowieniu to lipa...

ziom nie chodzi o znizke, raczej o wymiary :P Ja to najchetniej bym zrobil jak pisalem. Wziac kubel, jesli git zostaje, jesli maly odsylam spowrotem i tyle
Mick - Śro 09 Wrz, 2009

są jeszcze fotele bimarco expert oraz futura.
z tego co wiem do experta mógłbyś się przymierzyć np u Badiego - on się mieści, a troche większy to futura a tam na pewno Twoje wielkie dupsko wejdzie.

oczywiście kubeł jest z homo, dość lekki i cena przyzwoita.

pozor