Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 Temat postu: Fotel kubelkowyPanowie mam problem z wybraniem jakiegos dobrego lecz niedrogiego siedziska do Punto. Poczytalem troche na forum i znalazlem pare dobrych slow OMP GRIP, ale kosztuje on pierdolancko duzo, ok 1400zl Podobnie napewno beda sie ksztaltowaly ceny SPARCO evo xl. Na innym forum polecono mi taki FOTEL . Czy ktos mial z tym doswiadczenia? Glownymi kryteriami jest wielkosc fotela, do niskich osob raczej nienaleze, waze tez nie malo a chcialbym jezdzic w tym fotelu w miare wygodnie. Bardzo prosilbym o pomoczefir - Śro 09 Wrz, 2009 do fotela trzeba wsiasc i obczaic czy jest pod Ciebie czy nie. bo na to nie ma gotowej odpowiedzi.
fotel Micro XL jest naprawde niezle wykonany, paru znajomych ma i sobie go nawet chwali, choc sam siedzialem i srednio mi pasowal. ja osobiscie bym poszedl z Bimarco C niz Micro. lub szukal uzywki Sparco tudziez OMP.Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 wlasnie z siadaniem do tego kubla bedzie o tyle duzy problem, ze sklep jest ladnych paredziesiat km od Wawy, wiec raczej odpada. Chyba ze zamowie fotel, usiade i jesli bedzie ok to zostawie, jesli nie to odeslepP - Śro 09 Wrz, 2009
Kamilbike napisał/a:
wlasnie z siadaniem do tego kubla bedzie o tyle duzy problem, ze sklep jest ladnych paredziesiat km od Wawy, wiec raczej odpada. Chyba ze zamowie fotel, usiade i jesli bedzie ok to zostawie, jesli nie to odesle
przecież po wawie jeździ tyle fur z kubłami! poszukaj jakąs z odpowiadającym Tobie w teorii fotelem i usiądź,MoRToN - Śro 09 Wrz, 2009 Byłeś w vemapolu na modlińskiej ?tomecki - Śro 09 Wrz, 2009 co do MIRCO - jeździlem w maluchu w nim kila lat - w trakcie tej eksploatacji nie zniszczył/nie przetarł się, etc, wykonanie moze nie wali na kolana - ale za te pieniądze jest naprawdę dobrze, najdłuższa trase miałem z bielska na rajd barum (ok 300km w jedną stronę) - było nawet "wygodnie" , plusem jest też dowolna kolorystyka wybrana przez klienta jak i możliwość nadruku na nim, rozmiar dobierzesz bez problemu-tylko trzeba by się przymierzyć, generalnie - polecamBad-i - Śro 09 Wrz, 2009 nie kupuj fotela bez homo....... na dluzsza mete nie ma to sensuCHRZANEK - Śro 09 Wrz, 2009 Z tego co wiem to mamy rabat na fotele Mirco.
Kamil pogadaj z Kubasem i powiedz że potrzebujesz fotel na grubą dupe i Kuba przekaże komu trzeba i zrobią.
A co do jakości to tak jak napisał Tomecki - może to nie jest szał ale jest solidne.Bart - Śro 09 Wrz, 2009 w kuble dużo bardziej czuje się dziury w jezdni...Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 Bad-i - chodzi Ci tutaj o kwestie startu w jakis zawodach/pojezdzwkach?
bart - doigrasz sie kiedys
chrzaniu - wcale nie gruba, a dobrze zbudowana
Morton - nie bylem, ale widze ze trzeba podbic w takim razie:Pfydi - Śro 09 Wrz, 2009
Cytat:
w kuble dużo bardziej czuje się dziury w jezdni..
hahaha
Cytat:
Z tego co wiem to mamy rabat na fotele Mirco.
Już od dawna nie mamy Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 Nawet jesli nie ma rabatu to i tak cena nie jest kosmiczna, bez przesady 2kola on nie kosztuje kubas - Śro 09 Wrz, 2009 jakby zebrac pare osob znowu to moge cos powalczyc ale przy pojedynczym zamowieniu to lipa...Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 ziom nie chodzi o znizke, raczej o wymiary Ja to najchetniej bym zrobil jak pisalem. Wziac kubel, jesli git zostaje, jesli maly odsylam spowrotem i tyleMick - Śro 09 Wrz, 2009 są jeszcze fotele bimarco expert oraz futura.
z tego co wiem do experta mógłbyś się przymierzyć np u Badiego - on się mieści, a troche większy to futura a tam na pewno Twoje wielkie dupsko wejdzie.
oczywiście kubeł jest z homo, dość lekki i cena przyzwoita.