Tor przy Zemborzyckiej istnieje od lat 70. Późniejszy plan zagospodarowania przestrzennego mówił, że w "strefie hałasu" znajdą się wyłącznie magazyny. W 2003 r. radni zmienili plan zagospodarowania. Tym samym pobliskie tereny zostały przeznaczone pod budownictwo mieszkaniowe. A lokatorzy nowych bloków chcą pozbyć się toru, który istnieje tam od lat.
Ja pier.dole ale ludzie z tych bloków to swołocz jakich mało.
Po prostu brak mi słów.Barejka - Śro 09 Wrz, 2009 Koniec swiata, qarwa tor istnieje od lat 70 a osiedle 4 i nadal dobudowuje i ludzie przeciez wiedza ze obok jest tor, to samo u mnie w miescie sprzedali stadion w centrum miasta zeby prawdopododbnie postawic jakies pawilony sklepowe
odnoscie halasu w lublinie to chyba nie jest taki duzy albo ludzie maja chujowe okna w domach, ja w chalupie jak zamkne okno to chocby mi pioruny walily po podworku to i tak nie slysze bizon - Śro 09 Wrz, 2009 co za paranoja. zamiast lublina bedzie blokowisko, zamiast wyrazowa bedzie autostrada.
ja wystapie o zlikwidowanie placu zabaw dla dzieci przed blokiem, bo mi kur.wa hustawki skrzypia.
mordowac.
fak.
sie wkur.wilem.
(i proponuje przeniesc to do tematu do narzekania )PiTT - Śro 09 Wrz, 2009 szczerze to się nie dziwię tym ludziom, że narzekają, ale... przecież wiedzieli gdzie kupują mieszkanie i teraz to takie trochę granie wariata
"...bo ja nie wiedziałem że co tydzień będzie hałas na torze"... chooja prawda, doskonale wiedzieli o tym i pewnie też ceny były lepsze a teraz próbują zlikwidować tor bo im tak na rękę
ja bym im kazał spierdalać i zamknąć skąpe ryje, jak sobie wybrali miejscówkę po taniości to niech cierpią (mam nadzieję, że nikt z forum nie ma tam mieszkania) Anonymous - Śro 09 Wrz, 2009 To chyba zostanie tylko Poznań Loko - Śro 09 Wrz, 2009 Lol kurwa kupili sobie mieszkania w bloku obok toru i teraz narzekają ze jest głośno. Jak sobie kurwa kupie za ciasne spodnie to mnie będzie uwierało w jajka, ale ze sam sobie takie wybrałem to już mój błąd, a tutaj widziały gały co brały, a teraz jet narzekanie. Mogli pomyśleć wcześniej, przecież nikt im nie kazał tam kupować mieszkania
Tym sposobem to zlikwidujmy wszystkie drogi, bo mieszkańcy tuż przy drodze mają pewnie jeszcze bardziej przejebane jak im stado tirów po głowie jeździ. Zlikwidujmy koleje bo jak pociąg przejeżdża to się ludziom szklanki w szafce trzęsą. Tramwaje też bo efekt podobny. Kononowicz i nie będzie niczego Bart - Śro 09 Wrz, 2009 o ile w wyrazowie likwidacja toru jest uzasadniona (autostrady są naprawdę konieczne, a tor przez długie lata stał "odłogiem"), to sytuacji w lublinie nie rozumiem. Tor jest tam od lat 70., bloki postawiono 20 lat później i mieszkańcy doskonale wiedzieli gdzie będą mieszkać, nagle zaczęło im to przeszkadzać...M - Śro 09 Wrz, 2009 Wg mnie to jest swietny teren pod budowe nastepnych bloków za który ludzie z samorządu dostaną dobrze w łapę. I o to sie rozchodzi.Michał - Śro 09 Wrz, 2009 czemu nie można postawić barier dźwięko-chłonnych ?Loko - Śro 09 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
czemu nie można postawić barier dźwięko-chłonnych ?
a kto za nie zapłaci? M - Śro 09 Wrz, 2009 Developer powinien wybudowac ale wiadomo lepiej zamknac tor bo plebs nie widzi nic ciekawego w torze. Trzeba postawic lidla zeby byla tania kielbasa i browar i pelnia szczescia i kultury.Michał - Śro 09 Wrz, 2009 heheheh dobre macku
jak to kto za nie zaplaci
albo developer, albo własciciel toru
a wlasnie, kto jest właścicielem ?M - Śro 09 Wrz, 2009 kur.wa...
buduja sie bloki, przychodzi motłoch ogladac swoje inwestycje zycia, widzi tor, widzi samochody, po razi pierwszy drugi trzeci.
Widziały gały co brały, zdejmuje kominiare co za ludzie.
Ten tor jest od lat 70tych a teraz wielka przeszkoda dla ludu pracującego.
Trzeba bedzie taki banner wziac na nastepny lublin i postawic go w strone bloków
bedzie on brzmiał nie mniej ni wiecej jak
"WYPI.ERDALAĆ!"