TOXIC - Pon 14 Wrz, 2009 Temat postu: SA kto wystroi OMEX'aPanowie mamy kogoś znajomego kto wystroi ECU OMEXA ?
W ostatnich miesiącach spłynęło trochę więcej kasy i kombinuje żeby coś wyrwać z UK
Niestety nawet jak zakupie samo ECU pozostaje jeszcze sprawa strojenia. Nie chciał bym go pakować na półkę w oczekiwaniu na lepsze czasy tylko od razu zaatakować temat.
Wiec pytam czy mamy jakieś możliwości w tym temacie, czy może szukać czegoś innego ?M - Pon 14 Wrz, 2009 Dzik moze by ogarnął?ade - Pon 14 Wrz, 2009 colin pewnie ogarnie temat;]ŁukaszS3 - Pon 14 Wrz, 2009 A dlaczego nie VEMS?GeKo - Pon 14 Wrz, 2009 bo VEMS nie ogarnie zegarów? dobrze mówię?Kamilbike - Pon 14 Wrz, 2009 z wawy mysle ze Dzik, Koziol, Berkut, BRT to tak z tych mi znanych saxorulez - Pon 14 Wrz, 2009 GeKo,
do zegarów chyba zostaje seria... czy się mylęGeKo - Wto 15 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
GeKo,
do zegarów chyba zostaje seria... czy się mylę
Ja tam właśnie nie wiem, opieram się na Twojej wiedzy w tej kwestii.rasta - Wto 15 Wrz, 2009 Zawsze za pomocą seryjny kompa można obsłużyć budziki i np. klimę - ja tak mam.
A o strojeniu Omexa w PL jeszcze nie słyszałem, oczywiście jak ktoś ogarnia inne kompy to i z tym sobie poradzi, pytanie czy mu się będzie chciało.Kamilbike - Wto 15 Wrz, 2009 a jesli bedzie sie chcialo to za ile. Bo nie wiem czy ktos to zrobi po kolezanskuTOXIC - Wto 15 Wrz, 2009 Z tego co pamiętam to oferują Omexa w polsce (cena jakis rok temu wynosiła powyzej 5000pln ze strojeniem) Taka kwota nie za bardzo mnie interesuje szczerze mówiąc. Bez problemu za to można z UK sprowadzić samo ECU + wiązkę za około 2500pln, do tego niech ktoś weźmie 1000 (przykładowo) za strojenie, to można się zastanawiać.M - Wto 15 Wrz, 2009 Toxic a jest jeszcze DTA - i tez nie wychodzi drogorasta - Wto 15 Wrz, 2009 No dobra, a czy podłączysz go P'n"P bo jeśli nie to za 1000 pln nikt ci tego nie zrobi.rasta - Wto 15 Wrz, 2009 A czemu nie MS? Wychodzi najtaniej, a w samochodzie N/A świetnie się sprawuje - z tego co słyszałem rasta - Wto 15 Wrz, 2009 Omexa wymienionego widzę tylko w ofercie Unitronic ale ceny maja z kosmosu albo jeszcze dalej - http://www.unitronic.pl/Oferta/