To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [?] Gdzie na kawe/deser w Wawie

CHRZANEK - Śro 16 Wrz, 2009
Temat postu: [?] Gdzie na kawe/deser w Wawie
Jeżeli temat nie bardzo "kulturkowy" to prosze przesunąć do HP.

Panowie chce zabrać moich i Moniki rodziców na jakiś deser'lody+kawe.
Nie chodzi mi o lokal typu "Grycan" czy "Blikle" tylko coś oczko wyżej, gdzie można by było pójść w miłej atmosferze posiedzieć zjeść coś deserowego i popić jakąc kawą.

W zasadzie może to być jakiś restaurant tyle że jak wspomniałem nie nastawiamy się na jedzenia dań, tylko wyłącznie deser. Nie znam zbyt wielu reastauracji i nie wiem która ma w zanadrzu ciekawe desery.
Jezeli chodzi o poziom cenowy to przesyłajcie co wam przychodzi do głowy a ja już sobie porównam oferty i wybiore to na co będe mógł sobie pozwolić :)

Jezeli macie jakieś proposity to będe wdzięczny.

Wybieram się w niedziele, więc licze że coś podpowiecie.

Michał - Śro 16 Wrz, 2009

BODYSUSHI
to od razu wpadło mi do głowy

Franek - Śro 16 Wrz, 2009

Na wilanowie przy pałacu jest wedel. Fajne miejsce, desery pycha. Ceny ludzkie. Osobiscie polecam.

chrzaniu, tak poważnie
weź starych moniki na starówke, tam masz kupe knajp typowo deserowych, chodzi mi o ogródki ...

rasta - Śro 16 Wrz, 2009

Brzmi to poważnie :]
Jakarti - Śro 16 Wrz, 2009

dokladnie tak jak michal mowi... bazyliszek na ogrod ew. wczesniejsza rezerwacja na stolik przy oknie z widokiem na rynek i juz..
rasta - Śro 16 Wrz, 2009

CHRZANEK, świetna knajpa, bardzo elegancka jest w parku Saskim vis-a-vis koscioła od strony Senatorskiej - polecam
Rudello - Śro 16 Wrz, 2009

A jak chcesz mieć do tego super widok to polecam quchnię artystyczna w budynku CSW
generalnie restauracja ale desery tez mają. Miła atmosfera

Siedzisz sobie w zamku na tarasie :)

taki widok

Zamek Ujazdowski
Aleje Ujazdowskie 6

Kamilbike - Śro 16 Wrz, 2009

Ja szczerze moge polecic 'latajacy kufer' na Grojeckiej 70. Bardzo mily lokal, moze nie jest on 5 gwiazdkowy, ale naprawde jest fajnie :)
Anonymous - Śro 16 Wrz, 2009

zdecydowanie ..... ale drogo lecz warto ;D

lodziarnia Haagen-Dazs na Nowym Świecie

Najlepsze lody na świecie zagościły na najpiękniejszej ulicy Warszawy. 6 czerwca br. na Nowym Świecie otwarta została pierwsza w Polsce flagowa lodziarnia kultowej amerykańskiej marki Häagen – Dazs.

potwierdzam, haagen-dazs to najlepsze lody jakie gdziekolwiek i kiedykolwiek jadłem. szkoda, że w Polsce takie drogie...
k-mart - Śro 16 Wrz, 2009

w wawie to nie wiem....
ale wiem gdzie w czestochowie na frytki!

PiTT - Śro 16 Wrz, 2009

smalec napisał/a:
potwierdzam, haagen-dazs to najlepsze lody jakie gdziekolwiek i kiedykolwiek jadłem. szkoda, że w Polsce takie drogie...

fakt, są dobre, ale czy najlepsze na Świecie to chyba bez przesady :D
nasze rodzime Grycany też nie są złe ;)

ja tylko napisałem, że najlepsze jakie jadłem ;) a, że na świecie są lepsze to i na pewno...

Grycany to dla mnie szajs :ble:

tak z ciekawosci
jakie ceny za lodzika w Häagen – Dazs ?