wasq - Czw 17 Wrz, 2009 Temat postu: [clio sport] homologacja i takie tamWitam czy posiada ktos mzoe jakies papiery lub dokumentacje jak przygotowac bude wedlug homolgacji rajdowej (moze byc gr N lub gr A) lub torowej
lub ogolnie calos papierow odnosnie ktorejs z grup
dzieki pozdrawiam106 - Czw 17 Wrz, 2009 k-mart kiedys wklejal zajebisty material w pdf nt przygotowania budy w clio williamsMarek23 - Czw 17 Wrz, 2009 Ja takie cos bede musial zamowic z PZM, A-grupa i tochyba niedługo, więc jak cos moge Ci skopiowac.106 - Czw 17 Wrz, 2009 homologacja (przynajmniej od 106 i saxo) nie mowi nic na temat przygotowania
nadwozia. rozrysowana jest tam tylko klatka bezpieczenstwa w roznych wariantach,
ale jak wzmocnic bude z homologacji sie nie dowiesz.wasq - Czw 17 Wrz, 2009
Marek23 napisał/a:
Ja takie cos bede musial zamowic z PZM, A-grupa i tochyba niedługo, więc jak cos moge Ci skopiowac.
to ja sie pisze na taka kopie mzoe byc tylko dzial odnosnie wzmocnienia budy
pomuk poszedl
ps. to sa jakeis koszta ??Anonymous - Czw 17 Wrz, 2009 aaa Może ktos ma homologację do CC Sportinga ??
Chrzanku ??106 - Czw 17 Wrz, 2009
wasq napisał/a:
to sa jakeis koszta ??
200Marek23 - Czw 17 Wrz, 2009 Za takie homo musze zaplacic 200zl, ale musze miec do Pzmotu.106 - Czw 17 Wrz, 2009 tu bylo - http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=1393 jak k-mart ma to jeszcze
gdzies zarchiwizowane to wiecej ci nie bedzie trzeba wasq - Czw 17 Wrz, 2009
106 napisał/a:
homologacja (przynajmniej od 106 i saxo) nie mowi nic na temat przygotowania
nadwozia. rozrysowana jest tam tylko klatka bezpieczenstwa w roznych wariantach,
ale jak wzmocnic bude z homologacji sie nie dowiesz.
hmmdo r5 mam piekna homologacje gdzie ladnie opsiali gdzie i jak powzmacniac bude oczywisic e dzial odnosnie silnika i montazu klatki tez jestwasq - Czw 17 Wrz, 2009 tylko ze ja szukam do Clio II106 - Czw 17 Wrz, 2009 k-mart - Czw 17 Wrz, 2009
wasq napisał/a:
106 napisał/a:
homologacja (przynajmniej od 106 i saxo) nie mowi nic na temat przygotowania
ale jak wzmocnic bude z homologacji sie nie dowiesz.
hmmdo r5 mam piekna homologacje gdzie ladnie opsiali gdzie i jak powzmacniac bude oczywisic e dzial odnosnie silnika i montazu klatki tez jest
poka poka! fydi - Czw 17 Wrz, 2009 k-mart, masz jeszcze te schemaciki? chętnie sobie je przeglądnę zefir - Czw 17 Wrz, 2009 najlepsze zrodlo to PZM Wasq'u, moze u nas chlopaki z Motosportu z lodzi lub Wojtek by CI ogarnal.