Kulturka - [F] Largo Winch
Bad-i - Pi± 18 Wrz, 2009 Temat postu: [F] Largo Winch
obsada: Tomer Sisley, Miki Manojlovic, Karel Roden, Kristin Scott Thomas Więcej >>
twórcy: reżyseria: Jerome Salle, scenariusz: Julien Rappeneau, Jerome Salle, zdjęcia: Denis Rouden, muzyka: Alexandre Desplat Więcej >>
szczegóły: przygodowy/sensacyjny, Francja, 2008, 108 min
premiera, dystrybutor: kino (¦wiat): 12 listopada 2008, (nieznany)
kino (Polska): 28 sierpnia 2009, Kino ¦wiat, kopii: 50
Moja Opinia: dno, żenada, kompletne goowno, kicha, zero, Ziobro................
Nie wiem kto był na tyle odważny zeby na okładce tego filmu porównać go do Bonda i Bourne'a.
Dobra rada: szkoda jakiejkolwiek kasy zeby isc na to do kina, nawet w domu trzeba sie 10 razy zastanowić
pcs - Pi± 18 Wrz, 2009
Widzialem i potwierdzam film z dupy, tylu niedorobek scenariuszowych to nei widzialem dawno.
Jedynie 2 dupy sa niezle, ale to nie za duzo. Szkoda ze druga nie pokazala cyckow.
w ostatnim miesiacu widzialem tylko to i Kac Vegas. No kac vegas to majstersztyk jest.
qbus - Pi± 18 Wrz, 2009
potwierdzam... kac vegas to jedna z lepszych komedi jakie w swoim zyciu widzialem... goraco polecam
Franek - Pon 21 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a: | Moja Opinia: dno, żenada, kompletne goowno, kicha, zero, Ziobro................ |
Dokładnie. Nie przypominam sobie kiedy ostatnio byłem na czym¶ równie kiepskim.
KarQ - Pon 21 Wrz, 2009
Bad-i napisał/a: | dno, żenada, kompletne goowno, kicha, zero, Ziobro |
Skoro Ziobro to się przejadę
Vlodarsky - Pon 21 Wrz, 2009
mi się podobało może dlatego, że nie wiedziałem o porównywaniu do Bonda i Bournea.
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009
gówno gówno i jeszcze raz gówno, jeszcze na domiar złego musiałem zostawić litrowego pilsnera w bierhalle "bo film się zaraz zaczyna"... po filmie tylko podwójnie wkurwiony...
|
|
|