Anonymous - Nie 20 Wrz, 2009 Temat postu: Vista , Zapomniane Hasło i problem :/Wczoraj uaktywniłem hasło na vistę , które utworzyłem ok 2 miesięcy temu .
I jak pewnie sie domyślacie nie pamiętam tego hasłą i nie mogę zalogować się na lapka , próbowałem za pomocą trybu awaryjnego z wierszem poleceń , jednaki i tak system przechodzi do ekranu logowania a nie do wiersza poleceń .
Zaproponuje ktoś coś jak usunąć bądź odzyskać stare hasło ??Barejka - Nie 20 Wrz, 2009 Najlepsza rada to siasc i sobie przypomniec innego spsobu nie znam M - Nie 20 Wrz, 2009 mozna jeszcze pier.dolnąć z barana o ścianę
btw barejka respekt za korzystanie z windowsa 98! 106 - Nie 20 Wrz, 2009 Barejka - Nie 20 Wrz, 2009 eM, nie rozumiem mam chyba 95, ale ja sie nie znam M - Nie 20 Wrz, 2009 Griff.
otwierasz stronę google.com lub google.pl i wpisujesz po angielsku 3 słowa
vista password recovery
lub vista odzyskanie hasła
to co tam znajdziesz przejdzie twoje najśmielsze oczekiwaniaAnonymous - Nie 20 Wrz, 2009 eM robię tak , zassałem Ophcrack wypaliłem jako obraz tak jak trzeba , wczytuje sie z płyty i nagle error " ISOLONUX 3.82 2009-06-09 ETCD ...... : Disk error 05 , AX = 42cc , drive 9f
obraz został wypalony na DVD ale to chyba nie ma znaczenia ??M - Nie 20 Wrz, 2009 widocznie ma, moze jest wersja na pendriva?
resetowanie visty linuksem, ajlajketAnonymous - Nie 20 Wrz, 2009 Myślę nad postawieniem właśnie linuksa bądź innego systemu i wtedy odpaleniem łamacza haseł . Jednak nie wiem czy Linuks czy ubuntu , czy to jedno i to samo bo w tej kwestii jestm Zielony M - Nie 20 Wrz, 2009 Nawet sie nie zastanawiaj
http://www.ubuntu.com/GetUbuntu/downloadAnonymous - Nie 20 Wrz, 2009 Czyli jak sie zassie , to muszę też utworzyć obraz płyty , dobrze myślę ?Michał - Nie 20 Wrz, 2009 wpisz blackdiskoddeath
ciekawy jestem czy da rade w viscie, w xpeku to w sumie jedyny sposób ( oprócz linuxa )Anonymous - Nie 20 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
wpisz blackdiskoddeath
gdzie to wpisać , i co to ma być bizon - Nie 20 Wrz, 2009 a hiren czasem visty nie rusza?
EDIT:
rusza
Password Tools
Active Password Changer 3.0.420
To Reset User Password on windows NT/2000/XP/2003/Vista (FAT/NTFS)
strona hirenaAnonymous - Pon 21 Wrz, 2009 Dobra Ubuntu kończy sie instalować i zabieram sie za łamanie hasłą