k-mart - Nie 20 Wrz, 2009 Temat postu: [R] Frytki w czestochowieNaszla mnie wielka ochota wybrac sie na frytki do czestochowy.
Preferuje srednio slone, w miare suche ale tak by czuc jeszcze olej.
Kto moze takie doradzic, w jakich miejscach?
i oczywiscie jak cenowo?martin.h - Nie 20 Wrz, 2009 Bad-i - Nie 20 Wrz, 2009 nie wiem jak z frytkami ale Kebab najlepszy jest po lewej wjezdzajac do Warszawy saxorulez - Nie 20 Wrz, 2009 o tak .. to słynny Kebab jest k-mart - Nie 20 Wrz, 2009 dobra, ale chodzi o frytki, i to konkretnie w czestochowie.
ponoc ktos sie na tym zna?k-mart - Nie 20 Wrz, 2009 niech ktorys admin wydzieli wypowiedzi bad-iego i sexorulza, mi sie nie chce.
to jest powazny tematMłody Papież - Nie 20 Wrz, 2009 najlepwsze frytki są w budce mniej wiecej na środku, na wprost ul Katedralnej fydi - Nie 20 Wrz, 2009 a obok w budce po lewej są niezłe hotdogik-mart - Nie 20 Wrz, 2009 to moze jakos klubowo tam wyskoczyc, tak integracyjnie?
bo z wawy to tylko sushi i chinszczyzne jedza, moze niech ktos wrzuci opis jak tam dojechac (ale po Ang., zeby nasi koledzy ze stolicy zrozumieli).bizon - Nie 20 Wrz, 2009 do czestochowy na frytki, to tylko na maka jezdzilismy, ale jak tak dalej pojdzie to bedziemy mogli wydac przewodnik michelina po najlepszych knajpach Młody Papież - Nie 20 Wrz, 2009 K, ja nie ogarniam wszystkich tematów, jestes w PL? k-mart - Nie 20 Wrz, 2009
Dżon napisał/a:
K, ja nie ogarniam wszystkich tematów, jestes w PL?
jeszcze nie...
dopiero w listopadzie, zamierzam zachaczyc po drodze o slask, odwiedzic paru mistrzow, zjesc frytki i popic mlekiem Młody Papież - Nie 20 Wrz, 2009 jea! Stacho - Pon 21 Wrz, 2009 jak tanie mają być te frytki ?
jak dobre ?
mam rodzinke w częstochowie więc moge pomóc qbus - Pon 21 Wrz, 2009 ~1 zł za 100 g?