HydePark - DORABIANIE KLUCZY DO VW
pP - Pon 21 Wrz, 2009 Temat postu: DORABIANIE KLUCZY DO VW Zna ktoś jakiś dobry adres?
Chcę dorobić klucz do VW z immo..
Dziękuję!
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009
do tego passata spod bloku?
Jakarti - Pon 21 Wrz, 2009
to ja tez chce - do citroena
pP - Pon 21 Wrz, 2009
ktoś jeszcze?
serio pytałem
Marek23 - Pon 21 Wrz, 2009
smalec napisał/a: | do tego passata spod bloku? | Pp, jak mi ukradną paska to Cię znajdę.
pcs - Pon 21 Wrz, 2009
nigdy nie slyszalem ze da sie poza ASO ...
Dorabialem do reno, dorabiaja tylko we francji na zamowienie i kosztowalo 850zl.
pP - Pon 21 Wrz, 2009
pcs napisał/a: | nigdy nie slyszalem ze da sie poza ASO ...
Dorabialem do reno, dorabiaja tylko we francji na zamowienie i kosztowalo 850zl. |
dzwoniłem w jedno miejsce.. za zwykły kluczyk chcą 350pln, z pilotem 550pln
Mick - Pon 21 Wrz, 2009
tylko ASO
pcs - Pon 21 Wrz, 2009
550zl to tanio, ale nie chce mi sie wierzyc ze dorobia ten kod immo. Jesli im sie uda to zle swiadczy o VW (albo dobrze polskich specach)
M - Pon 21 Wrz, 2009
nie ma to jak dymać klienta... 500zl za dorobienie klucza
Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009
mój ojciec do passata jak dorabiał to zamawiał bezpośrednio w VW w Poznaniu (tak podobno dużo szybciej) a kluczyk był produkowany u szwabów, cała procedura była trochę skomplikowana i trwała parę tygodni.... ale to było dawno temu...
pP - Pon 21 Wrz, 2009
smalec napisał/a: | ale to było dawno temu... |
właśnie..obecnie wpisuje w google "dorabianie kluczy" i wyskakuje np.
http://www.czeremaga.pl/
strick - Pon 21 Wrz, 2009
W Rudzie ślaskiej jest koles, który jak szukałem do micry, to powiedział, ze z immo i sterowaniem zrobi za 400-450 zł... z salonu by wyszło wtedy koło 900 zl...
Pogadaj z Kamilemrowerem
A taki zwykły klucz z immo tylko dorobisz prawie wszedzie, jak sie pytałem w marketach to powiedzieli ze za ok 250-270 zł.
Jakarti - Pon 21 Wrz, 2009
pP napisał/a: | ktoś jeszcze?
serio pytałem |
serio pisałem. to takie dziwne?
to citroen
szymlorek - Pon 21 Wrz, 2009
Dorobienie klucza do vw jest o tyle kłopotliwe ze zewnetrznie scyzoryki nie różnia się niczym a nie każdy da się zaprogramować do danego auta.
u mnie jest magik który dorabia klucze ale też nie wszystkie i potrzebuje klucz dzialajacy z ktorego costam zczytuje i programuje dzieki temu nowy.
Jednak programuje tylko klucze czyste kupywane u niego tlumaczac sie tym ze klienci czesto przywozili mu nie te co trzeba i musial kombinowac zeby to dzialalo.
W aso trzeba numer nadwozia i na jej podstawie zamawiaja klucz z niemiec, na miejscu klucze nie sa dorabiane, generalnie bardzo droga impreza...
|
|
|