Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - serwis VTSa w Warszawie?
Anonymous - Sob 20 Maj, 2006 Temat postu: serwis VTSa w Warszawie? ten temat powinien być chyba w innym dziale, ale nie mam uprawnień do pisania o technice - czy coś w tym stylu
OK, kogo możecie polecić w kwestii serwisowania Saxo VTS w Warszawie? Byłem na ul. Geodetów (SAS) ale jakoś się nam nie ułożyła współpraca...
Zdaje się, że niejaki Adamant jest super mechanikiem, ale dzwoniłem do niego i ma full roboty.
Potrzebuję zrobić przednie zawieszenie, tylną belkę, sworzeń w drążku od biegów, poprawki mechaniczne typu wyrwane mocowanie od fotela.
Będę wdzięczny za pomoc!
Jakarti - Sob 20 Maj, 2006
no chlopaki to Ci poleca Adamanta.. pewnie bedziesz sie musial powolac na Saxorulza, i odczekac swoje w kolejce.. nic nie ma od reki chyba ze jestes Lukaszem
Loko - Sob 20 Maj, 2006
Przydał by sie taki Adamant oddział Kraków
saxorulez - Sob 20 Maj, 2006
zajme się tym.. napisz mi na PW co dokładnie chcesz mieć zrobione w aucie i wkręce Cię jakos do Adamanta
SAS - co to znaczy - Spierd*l auto sam ?????
Grzesiek VTS - Sob 20 Maj, 2006
dokladnie u nas(Krakowie) trzeba samemu sie bawic z Saxo
dzik - Sob 20 Maj, 2006
SAS to pomylka, znam ich bo przy grabowskim siedzieli.
A dzisiaj odebralem samochod od Adamanta i.... ten gosc ma monopol na moj samochod. Nie chce do innego.
W dodatku ma kompa ktory obsluguje moj wynalazek.
Jedz do niego, ale dopiero jak ja wszystko skoncze robic
Jakarti - Sob 20 Maj, 2006
moze i ja bym tam zajrzal ) dobry Adamant nie jest zly
k-mart - Sob 20 Maj, 2006
dzik napisał/a: | SAS to pomylka, znam ich bo przy grabowskim siedzieli.
A dzisiaj odebralem samochod od Adamanta i.... ten gosc ma monopol na moj samochod. Nie chce do innego.
W dodatku ma kompa ktory obsluguje moj wynalazek.
Jedz do niego, ale dopiero jak ja wszystko skoncze robic |
A ktory oddales??? R5 czy clio???
dzik - Sob 20 Maj, 2006
Clio, na R5 kto inny ma monopol
To pierwszy mechanik ktory otwierajac maske nie powiedzial "o k***wa" a poprostu zdiagnozowal problem z zawieszeniem.
Dariano - Sob 20 Maj, 2006
Ja od samego poczatku wszystko robie w adamancie adam ogarnia temat tylko własnie jest klopot z terminami natłok pracy ma.
nox - Nie 21 Maj, 2006
Ludzie z Kraka to niech jadą to GT service w Skawinie
Loko - Nie 21 Maj, 2006
Podobn strasznie drogo w Gt jest. A pozatym to przydał by się właśnie taki spec od francuzów
Anonymous - Nie 21 Maj, 2006
GT service jest konkretny.dobre furki robia.i dobrze.co do cen to niemam pojecia.
|
|
|