k-mart - Pią 02 Paź, 2009 Temat postu: co mi sie snilopo huy nie wiem po co, ale:
snil mi sie dzis Kondzio
ktory pluskal sie w wodzie w jakims jeziorze grajac sam z soba w pilke i napinajac swoje muskuly. Na wybrzezu grupa dzieci nasladowalo jego ruchy
powaga! Vlodarsky - Pią 02 Paź, 2009
następstwo wąchania kleju...martin.h - Pią 02 Paź, 2009 Ja per.dole, k-mart odstaw ten butaprem KonradMK - Pią 02 Paź, 2009 nieźle, gejowski sen. mam nadzieję że to nie ukryte pragnienie obcowania z nagimi mężczyznami i dziećmi wywołało ten sen Jacek - Pią 02 Paź, 2009 z reguły potem w rzeczywistości jest odwrotnie, ruchniesz kej jakąś starą babę Vlodarsky - Pią 02 Paź, 2009
jacek czajka napisał/a:
z reguły potem w rzeczywistości jest odwrotnie, ruchniesz kej jakąś starą babę
albo kozę, konia lub zająca...michool_vt - Pią 02 Paź, 2009 sprzedaj swój sen!
http://krakow.gumtree.pl/...QAdIdZ158707178Anonymous - Pią 02 Paź, 2009 a ja dziś śniłem o tym, że hheheh w tym roku jest jeszcze Radom, aż rano sprawdzalem na forum czy sie wpisałem ... poźniej było ze nicole z pussy cat dolls tańczy mi na rurce a poźniej, że pcham wózek z dzieckiem KarQ - Sob 03 Paź, 2009 Ja nie śniłem jeszcze, ale jak kupię axsa to się bawimy na torze anjas - Sob 03 Paź, 2009
Marcel 08 napisał/a:
a ja dziś śniłem o tym, że hheheh w tym roku jest jeszcze Radom
mi też się śni Radom albo Lublin jeszcze w tym roku... Janusz - Sob 03 Paź, 2009 a mi ze w końcu mogę wcisnąć prawy pedał w clio k-mart - Sob 03 Paź, 2009 gdy nie jestem nayebany czy najarany, to zawsze sni mi sie jakis szajs:
dzisiaj n.p. ze jestem kurwa king kurwa kong cos à la riddick i rozpierdalam wszystko i wszystkich na ulicy.
coz, zycie....Anonymous - Sob 03 Paź, 2009 Janusz, śnią Ci się pedały powiadasz?M - Sob 03 Paź, 2009 Mi sie sni wojna bardzo często...Janusz - Sob 03 Paź, 2009
AndreXSi napisał/a:
Janusz, śnią Ci się pedały powiadasz?
ale tylko te prawe....
pedały z lewicy mi się nie śnią