M - Wto 13 Paź, 2009 Temat postu: Zbiórka na detox dla KejaPanowie, sprawa jest poważna, nasz przyjaciel i klubowicz k-mart wreszcie musi trafić na detox i zacząć przyzwoite życie bez kleju i flamastrów tudzież grzybów.
Zbieramy na półroczny pobyt w klinice odwykowej/detoxowej w Otwocku pod Warszawą.
Wszystkie wplaty milo widziane.
Adamant i Badi już wpłacili po 1000zl. Czekamy na dalsze wplaty.
Dane konta na PW.martin.h - Wto 13 Paź, 2009 Dzwoniłem do Szeji i Hołka, dają po 5 tyś zł. Pudzian daje Hummera na aukcję.k-mart - Wto 13 Paź, 2009 mamo, ja nie chce! k-mart - Wto 13 Paź, 2009 kej to bej i dlatego wacha klej.
a jak klej slicka sklei,
to byc moze kej na zakrecie jak szeja nie wypi.erdzieli
o takie moje 5gr do tematuM - Wto 13 Paź, 2009 kej ma we krwi benzyne i pali skrety ze slicka i olejuGaydek - Wto 13 Paź, 2009 Proszę o numer kĄta .Loko - Śro 14 Paź, 2009 Temat postu: Re: Zbiórka na detox dla Keja
eM napisał/a:
Zbieramy na półroczny pobyt w klinice odwykowej/detoxowej w Otwocku pod Warszawą.
Chodzą słuchy ze to przekręt i tak na prawdę chodzi o Tworki pod Warszawą, więc panowi uważajcie z tymi wpłatami.M - Śro 14 Paź, 2009 ew. drewnica CHRZANEK - Śro 14 Paź, 2009 A ja myślałem że my go kiedyś sklonujemy...Vlodarsky - Śro 14 Paź, 2009 Taniej będzie przywiązać go do łóżka i przez tydzień puszczać mu filmy z ringu na którym jeżdżą : S3, insignia i gtr... to taki sposób jak dla nałogowego palacza niech pali aż wymiotuje Marek23 - Śro 14 Paź, 2009 Kej musi wrocic do PL, szwajcarskie powietrze mu nie sluzy...M - Śro 14 Paź, 2009 Kej wlasnie jak twoj powrót?Bart - Śro 14 Paź, 2009 Kej wlasnie jak twoj potwór?Jacek - Śro 14 Paź, 2009 Kej wlasnie jak twoj potwór?Michał - Śro 14 Paź, 2009 kej wlasnie