To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Potrzebuje usługi kurierskiej

Michał - Czw 22 Paź, 2009
Temat postu: Potrzebuje usługi kurierskiej
Hej,
Panowie, wiem ze na forum ktoś takie usługi oferuje. JEdna osoba ogfiarowywała mi pomoc, ale ... olała albo zapomniała , nieważne.
Potrzebuje wysłać super tuningowy zderzak z wawy do siemianowic śląskich za pobraniem.
enibodi ken help ?

k-mart - Czw 22 Paź, 2009

08PW
OSKAR - Czw 22 Paź, 2009

Michał napisał/a:
JEdna osoba ogfiarowywała mi pomoc, ale ... olała albo zapomniała , nieważne.

Stary Qrwa wystarczy zadzwonic i sie dogadac.To nie jest w moim interesie tylko w twoim zeby to wywiezc.Ja pamietam,ale nie ja bede sie uganial za kims zeby mu przysluge wykonac!!!

TYLE!

P.S.Jak chcesz to podaj co gdzie kiedy i do kad i na kiedy.Ja nie mam na tyle czasu i miejsca w glowie zeby pamietac o "przyslugach",bo mam wazniejsze rzeczy i klientowktorych musze ogarnac.

Jakby co czekamna info.

:*

P.S.2 Dzisiaj laduje auto do opola i raciborza.Jesli chcesz to prosze bardzo mozesz dac mu te graty i gdzies zawiezie ale ten ktos sobie bedzie musial odebrac od niego,bo on nie bedzie sie 24-tonowcem pchal gdzies.

martin.h - Czw 22 Paź, 2009

OSKAR, nie denerwuj się bo robisz błędy ;D
OSKAR - Czw 22 Paź, 2009

martin.h napisał/a:
nie denerwuj się bo robisz błędy ;D

A doyebać Ci?? ;d

Sorry,ale kurtyna nie lubie jak ktos kurwa nie zadzwoni a pisze takie pierdoly.Tym bardziej,ze to nie w moim interesie.

OSKAR - Czw 22 Paź, 2009

Przesylka firma: (zalezy od gabarytów,wagi,jak pakowane)

Wincanton - 60 - 150 pln
GLS- okolo 60 - 150 pln
DHL - okolo 60 - 150 pln
UPC - okolo 60 - 150 pln

Dotego trzeba bedzie doliczyc usluge za pobraniem.Ale zawsze mozesz sie umowic,ze za transport placi odbiorca.

U mnie za free,ale trzeba podwieźć cos do kierowcy i podjechac i odebrac później i przede wszystkim ZADZWONIC!!!

Jeśli chcesz kuriera to najtaniej ma teraz siódemka.
pP - Czw 22 Paź, 2009

martin.h napisał/a:
siódemka.

chyba zartujesz..ja ostatni wysyłałem jedną małą rzecz i zapłaciłem ponad 40pln ;;/

OSKAR - Czw 22 Paź, 2009

Za DHL koperta A4 do lodzi priorytetem koszt ponad 30 pln-ów
Marek23 - Czw 22 Paź, 2009

Ja ostatnio koperte z kluczykiem z samochodu w srodku wysylalem poczta do Szwajcarii. Za priorytet,ktory doszedl w 3 dni zaplacilem 8 zl.
OSKAR - Czw 22 Paź, 2009

Marek23 napisał/a:
Ja ostatnio koperte z kluczykiem z samochodu w srodku wysylalem poczta do Szwajcarii. Za priorytet,ktory doszedl w 3 dni zaplacilem 8 zl.

No i pieknie :) Mozna?? - Mozna :) Ale stresa nie miales??Wiesz ja przyzwyczailem sie,ze rzeczy ktore maja wartosc i dokumenty wazne nie wysylam poczta.

pP napisał/a:
martin.h napisał/a:
siódemka.

chyba zartujesz..ja ostatni wysyłałem jedną małą rzecz i zapłaciłem ponad 40pln ;;/

Jak był przedstawiciel u Nas w firmie to oferta była dużo lepsza niż z DHL'a. Siódemka się teraz rozwija i chcą zwiększyć swój udział w rynku, ale możliwe że dotyczy to tylko firm.

nox - Czw 22 Paź, 2009

Generalnie nie ma co porównywać ofert kurierskim dla osób prywatnych a dla firm posiadających umowę . Siódemka jest tania to fakt ale jakość obsługi jest na żenującym poziomie paczki giną kurier dostarcza paczkę z kilku dniowym opóźnianiem itp my korzystamy z DPD póki co najlepszy stosunek ceny do jakości .
M - Czw 22 Paź, 2009

GEneralnie Michal potrzebuje uslugi kurierskiej a nie waszej dyskusji ekspertów od wszystkiego.
Michał - Czw 22 Paź, 2009

opek i siódemka nie wezmą zderzaka
- nie przewozimy części samochodowych
i tu jest zonk
oskar nie ciśnieniuj sie , przypomne tylko rozmowe z tobą
- czesc oski, miałeś do mnie zadzwonić i powiedzieć mi czy wezmiesz zderzak
- o fak, zapomniałem ( tutaj twoj smiech ) zadzwonie i ci dam znać. Ale jakby co będziesz musiał dowiesc zderzak
- ok

10 dni minęło i cisza. Wiec troche zluzuj poślady.
Jak juz tak gadamy sobie miło i sympatycznie. Prosiłeś mnie o coś, znowu. Zamiast powiedzieć mi czy aktualne czy nie, dzisiaj jest czwartek. Sobota za dwa dni, ja dalej nie wiem ..., znowu nie zadzwoniłeś. lol. Ale spoko, juz cie poznałem i lubie cie takiego, moj frendzie :D małego roztrzepańca, pana bałagana :* ;)

Wracając do tematu
moge taki tuningowy zderzak wysłać za pomocą poczty polskiej ? :D