M - Wto 23 Maj, 2006 Temat postu: Nowy wygląd forum :)Dzieki Projektowi TheMc mamy nowe śliczne forum
Przy okazji zrobilem update wersji forum.
Zgłaszac prosze jesli zauwazycie cos niedzialajacego.saxorulez - Wto 23 Maj, 2006 nie pokazują się ile postów jest nowych od ostatniej wizyty.. i uśmieszki sa jakies zielone
BTW - wielkie dzieki THeMc za kawał roboty. Wiem ze trzeba zapłacic komuś za przerobenie tego 120PLN komu i gdzie a kase ci oddamyM - Wto 23 Maj, 2006
saxorulez napisał/a:
nie pokazują się ile postów jest nowych od ostatniej wizyty.. i uśmieszki sa jakies zielone
BTW - wielkie dzieki THeMc za kawał roboty. Wiem ze trzeba zapłacic komuś za przerobenie tego 120PLN komu i gdzie a kase ci oddamy
Mamy tyle klubowiczy ze wyjdzie po pare groszy.saxorulez - Wto 23 Maj, 2006 nie pasi mi to WAŻNE TEMATY na górze.. patrze na to i ne wiem w końcu w jakim jestem forum..M - Wto 23 Maj, 2006
saxorulez napisał/a:
nie pasi mi to WAŻNE TEMATY na górze.. patrze na to i ne wiem w końcu w jakim jestem forum..
Tez sie zastanawialem gdzie to wylaczyc saxorulez - Wto 23 Maj, 2006 widze że poczucie estetyki mamy zbliżone.. i właśnie wróciły normalne uśmieszkiM - Wto 23 Maj, 2006
saxorulez napisał/a:
widze że poczucie estetyki mamy zbliżone.. i właśnie wróciły normalne uśmieszki
Tamte byly raczej z "automata" jak konwertowalem baze po prostu sobie wskoczyly
Przywrocilem je do stanu przed aktualizacja.
Avatary i podpisy banglaja tak jak poprzednio.Michał - Wto 23 Maj, 2006 eM , to jest twoja Hania w avatarze ?? <wow> :549:M - Wto 23 Maj, 2006
Michał napisał/a:
eM , to jest twoja Hania w avatarze ?? <wow> :549:
Nie, ale bedzie
Wczoraj odebralem od lakiernika auto i powiem ze lakier jest the best.Michał - Wto 23 Maj, 2006 o ziom, tłusciutko tak tłusciutko jak nowe forum :564:anjas - Wto 23 Maj, 2006 Ogólnie zajebioza, ale mam jedną uwagę - fajnie by było, gdyby kliknięcie w logo na górze powodowało przejście na stronę główną...
Czuwaj!Michał - Wto 23 Maj, 2006
anjas napisał/a:
kliknięcie w logo na górze
o tym samym myślałem !!M - Wto 23 Maj, 2006
Michał napisał/a:
anjas napisał/a:
kliknięcie w logo na górze
o tym samym myślałem !!
Chlopaki wszystko sie da zrobic ale i tak jest zajebiscie Loko - Wto 23 Maj, 2006 No no, nie było mnie tu raptem parenaście godzin, a tu się tak pozmieniało
Podoba mi się nowy wystrój, a najbardziej baner na górze z kawałkie asfaltu, dobra robota Dariano - Wto 23 Maj, 2006 Nowa szata forum jest zajebista :564: dobra robota