Fajnie by było zbudować taką replikę..martin.h - Nie 25 Paź, 2009 Ja takiego chcę
Jaco - Nie 25 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Ja takiego chcę
Obrazek
FAIL kamil - Nie 25 Paź, 2009 jak maxi !Janusz - Nie 25 Paź, 2009
Cytat:
jak maxi !
użyj takiej rolki na środku myszki ewentualnie jeśli nie masz to przewin troszkę w dól kamil - Nie 25 Paź, 2009
Janusz napisał/a:
Cytat:
jak maxi !
użyj takiej rolki na środku myszki ewentualnie jeśli nie masz to przewin troszkę w dól
chyba nie załapałemAnonymous - Nie 25 Paź, 2009 nie, to Janusz nie załapał kamil - Nie 25 Paź, 2009 możliwe....ja przewijałem aż dwa razy i nie znalazłem wtopy , chyba...Barejka - Nie 25 Paź, 2009 czy wcele wliczony jest zawias?? czy daja takie wielkie dystanse? kamil - Nie 25 Paź, 2009 ciekawe jak to jest rozwiązane w maxi bo chyba nie na dystansach ?Anonymous - Nie 25 Paź, 2009 w maxi jest z tyłu zupełnie inna belka niż w seriiBarejka - Nie 25 Paź, 2009 kamil_wrc, tam calkiem inny zawias jest inne wachacze z przodu i tak jak andre napisal inna belka juz o polosiach nie mowiacpit - Nie 25 Paź, 2009 Dystanse sie pakuje i po temacie, fela z odpowiednim ET i jakoś to działa.
W GD są ziomy co ogarniają takie body.Barejka - Nie 25 Paź, 2009 ale co to za jazda, to tak jak chodzi w butach na koturnie i na szczudlach Przem_106 - Nie 25 Paź, 2009 Ciekawe o jakich dystansach piszesz? Przez takie dystanse, to mozna tylko rozpieprzyc auto. W Polsce sa chyba tylko 2 prawdziwe Maxi w tym jeden w Toruniu, ktoremu sie przygladalem wielokrotnie. Mimo zmienionej belki i tak siedza tam tystanse okolo 25mm. Jesli ktos jest powaznie zainteresowany Maxi, to jest duza szansa, ze 08.XI wlasciciel pojawi sie na zawodach w Toruniu.