fydi - Śro 28 Paź, 2009 Temat postu: [M] Muzykant martin.hWychodząc naprzeciw prośbom użytkowników tego forum, zakładam ten temat.
Martin.h masz teraz swój własny, jedyny, niepowtarzalny temat o muzyce! Możesz wrzucać tutaj ile chcesz i co chcesz! Hawk!strick - Śro 28 Paź, 2009 o dobre, bedzie mniej dodawania do ignorowanych mi - Czw 29 Paź, 2009 yeah, dzięki gajs!
Gotti - Czw 29 Paź, 2009 to tylko mi odpowiada taka muzyka?Anonymous - Czw 29 Paź, 2009 Mi tez odpowiada martinowa muza
A tak wogole to co to za akcja przyp.ierdalania sie do martina??krzywde wam zrobił??Michał - Czw 29 Paź, 2009 nie
ja czasami lubie odpalić muze martina i prz.ypi.erdo.lić pogo ze swoją dziewczyną, w dużym pokojuM - Czw 29 Paź, 2009 ja tam do Martina nic nie mam i nie wiem o co chodzi, Martin sympatyczny chlopak.
Teledyskow w ogole nie ogladam bo nie ogladam.saxorulez - Czw 29 Paź, 2009 rabarbar,
poprostu wszyscy już się boją że martin z teledyskami wyskoczy im z lodówki któregoś pięknego dnia w domufydi - Czw 29 Paź, 2009 łabałbał, hehe chyba mało rozumiesz Zmartin.h (w przeciwieństwie chyba do Ciebie) znamy się, więc to nie jest żadna "akcja przyp.ierdalania się" martin.h to złoty chłopak, miły i piękny (nawet bardzo ) Ten temat to żarcik, ale też zwrócenie uwagi mu, że ilość nie znaczy jakość
Poza tym co?! Dlaczego się "przypierdalasz"?! To martin.h nie może mieć własnego tematu o muzyce!!"Masz jakiś problem?" martin.h - Czw 29 Paź, 2009 fydi, dziękuję że tak troszczysz się o mnie, jesteś taki kochany
Co do tematu to jeden miał już być, ale większość była na NIE.Michał - Czw 29 Paź, 2009 jestem zdecydowanie na tak
mam ochotę spalić kota przy odpowiedniej muzie - nie szukam w dziale teledyski , od razu tu wchodzemartin.h - Czw 29 Paź, 2009
Michał napisał/a:
mam ochotę spalić kota przy odpowiedniej muzie
Jako obrońca zwierząt muszę zaprotestować PiTT - Czw 29 Paź, 2009
Michał napisał/a:
nie
ja czasami lubie odpalić muze martina i prz.ypi.erdo.lić pogo ze swoją dziewczyną, w dużym pokoju
jajebie heheheheJanusz - Czw 29 Paź, 2009 ja tez lubie rocka, niestety w pracy słuchać nie mogę a w domu nie mam kompa wiec nie oglądam ale fakt faktem jak ktoś nie słucha to dużo tego jest
Rabarbar tak to juz jest z lobby Bart, Dżon i MI...... kółko wzajemnej adoracji które ciężko przeforsować pomimo czasami żałosnego poziomu wypowiedzi (nie dotyczy barta, ten reprezentuje wyższy poziom niż "żryj moje gówno"). Tak czy siak jak się uprą to masakra..... zawsze reszta podłapie Anonymous - Czw 29 Paź, 2009