vojt3k - Pią 30 Paź, 2009 Temat postu: [s] NaznaczonyOgląda ktoś? jakie opinie?
Zastanawiam się czy oglądać od 1.....Młody Papież - Pią 30 Paź, 2009 no ja też sie zastanawiam
ktoś ogląda? jakie opinie chłopaki?
jak już jesteśmy w temacie to interesuje mnie jeszcze 'Ojciec Mateusz' co o tym sądzicie?
Zastanawiam się który serial bardziej mnie wciągnie w te niedzielne popołudnia...
Bart - Pią 30 Paź, 2009 Mateusz - wajchę przełóż!anjas - Pią 30 Paź, 2009 Niech Ambroży ją przełoży!
A co do Ojca Mateusza:
Obejrzałam jednym tchem wszystkie odcinki.
Serial łączy w zadziwiający sposób dwie rzeczy, które lubię: kryminalną zagadkę oraz realia polskiego małego miasteczka. Tym ciekawiej śledzi się losy bohaterów, ponieważ do Sandomierza, gdzie dzieje się akcja, można sobie pojechać i poczuć klimat filmu.
Tytułowy ojciec Mateusz to ksiądz z niewielkiej parafii, który nie dba o własne dobra i jest ucieleśnieniem moich wyobrażeń o księdzu katolickim. Tacy powinni być księża, choć może nie wszyscy powinni wikłać się w kryminalne afery.
Polecam ten film miłośnikom Monka, Herkulesa Poirot, Sherlock'a Holmes'a.
Super zabawa i naprawdę fajne klimaty
Bart - Pią 30 Paź, 2009 Niech przełoży Adam, ja dziś nie przekładam!anjas - Pią 30 Paź, 2009 Niech przełoży Eustachy, on ma silne pachyBart - Pią 30 Paź, 2009 Wajcha złamana! to wina Romana!anjas - Pią 30 Paź, 2009 ...bo przekładał z rana.Bart - Pią 30 Paź, 2009 A że piątek dzisiaj - niech przełoży Krysia.saxorulez - Pią 30 Paź, 2009 ale Krysia wiele razy przekładana leży schorowanaJacek - Pią 30 Paź, 2009 Krysia przełożyła aż się pośliniła.Bart - Pią 30 Paź, 2009 czyżbyś anjasie czerpał inspirację z wątku o wajsze Mateusza na forum gazeta.pl?