To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Żarówki - jakie?

Anonymous - Pią 30 Paź, 2009
Temat postu: Żarówki - jakie?
Jako, że normalnieje - wywaliłem soczewki i xenon i mam nowe zwykłe lampy a w nich tanie H4...

Jakie żarówki kupić?
Zaznaczam, że żadne niebieskie gówna mnie nie interesują :)

Co myślicie o Philips Nightquide? Warte tych 70zł za komplet?

jarek-malopolska - Pią 30 Paź, 2009

też już o to pytałem: http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=5733
Powinno ci wiele wyjaśnić :)

Przez "szukaj" tematu nei znalazło - może kupię Nightquide z tym że z allegro bo w Norauto 99,70zł :P Sporo...
jarek-malopolska - Pią 30 Paź, 2009

ja mam te: http://www.moto.allegro.p...50_philips.html
jak już pisałem w temacie jestem mega zadowolony, choć podkreślam, razem z żarówkami założyłem nówki lampy VALEO więc tak na prawdę ciężko stwierdzić czego to zasługa ale nawet zakładając, że pół na pół to i tak bym je polecił ^_^

Ja mam nówki ale zamienniki bo z valeo przy myciu zlazły odbłyśniki :P
martin.h - Pią 30 Paź, 2009

Ja mam zwykłe żarówki za kilka złotych, mało jeżdżę w nocy (po ciemku) to po co mam przepłacać. Jeśli ktoś dużo jeździ po ciemku to może i warto, ale nie dał bym kilkadziesiąt złotych za żarówkę.
206 Gti - Pią 30 Paź, 2009

Ja proponuje

Super Xenon Zajebister 150 % more światła - wyjebane, w kosmos 1000 % xenon power ultra mega night/day ultra vision

Majk na takich upala - mówi, że wyjebane w kosmos!!!

Anonymous - Sob 31 Paź, 2009

Już pisałem że takich nie chcę :P heeheh
jarek-malopolska - Sob 31 Paź, 2009

to zwykła "Hellke" :lol2:
Janusz - Sob 31 Paź, 2009

martin.h napisał/a:
Ja mam zwykłe żarówki za kilka złotych, mało jeżdżę w nocy (po ciemku) to po co mam przepłacać. Jeśli ktoś dużo jeździ po ciemku to może i warto, ale nie dał bym kilkadziesiąt złotych za żarówkę.

skoro i taka jeździsz po ciemku to po co CI żarówki??

GeKo - Sob 31 Paź, 2009

Januszek, Januszek ty przepisy znasz trochę :D Czy u was nie włączają świateł w dzień bo ograniczają emisję CO2 do atmosfery :rotfl:
Janusz - Sob 31 Paź, 2009

GeKo napisał/a:
Januszek, Januszek ty przepisy znasz trochę :D Czy u was nie włączają świateł w dzień bo ograniczają emisję CO2 do atmosfery :rotfl:

skoro on i tak jeździ po ciemku, tzn ze ich nie używa, i wtedy może mieć te namalowane imitacje an tekturce, wstawione pod klosze ;p

Greg - Sob 31 Paź, 2009

Ja NIE polecam Osram Nightbreaker. Wysypały się po ~3-4 mies. Świeciły spoko, ale drogie.
wasq - Sob 31 Paź, 2009

greg tansze niz philiphs blue vision pozatym osram na opakowaniu umieszcza info ze dzialaj polowe krocej niz zwykle :)
jozekrj - Nie 01 Lis, 2009

przerobiłem wszystkie żarówki z oferty philips i osram

i teraz jeżdżę na najzwyklejszych żarówkach hella

na dodatek po osramie NB pojawiły się mikropęknięcia na kloszach