Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 Temat postu: Żarówki - jakie?Jako, że normalnieje - wywaliłem soczewki i xenon i mam nowe zwykłe lampy a w nich tanie H4...
Jakie żarówki kupić?
Zaznaczam, że żadne niebieskie gówna mnie nie interesują
Co myślicie o Philips Nightquide? Warte tych 70zł za komplet?jarek-malopolska - Pią 30 Paź, 2009 też już o to pytałem: http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=5733
Powinno ci wiele wyjaśnić Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 Przez "szukaj" tematu nei znalazło - może kupię Nightquide z tym że z allegro bo w Norauto 99,70zł Sporo...jarek-malopolska - Pią 30 Paź, 2009 ja mam te: http://www.moto.allegro.p...50_philips.html
jak już pisałem w temacie jestem mega zadowolony, choć podkreślam, razem z żarówkami założyłem nówki lampy VALEO więc tak na prawdę ciężko stwierdzić czego to zasługa ale nawet zakładając, że pół na pół to i tak bym je polecił Anonymous - Pią 30 Paź, 2009 Ja mam nówki ale zamienniki bo z valeo przy myciu zlazły odbłyśniki martin.h - Pią 30 Paź, 2009 Ja mam zwykłe żarówki za kilka złotych, mało jeżdżę w nocy (po ciemku) to po co mam przepłacać. Jeśli ktoś dużo jeździ po ciemku to może i warto, ale nie dał bym kilkadziesiąt złotych za żarówkę.206 Gti - Pią 30 Paź, 2009 Ja proponuje
Super Xenon Zajebister 150 % more światła - wyjebane, w kosmos 1000 % xenon power ultra mega night/day ultra vision
Majk na takich upala - mówi, że wyjebane w kosmos!!!Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 Już pisałem że takich nie chcę heehehjarek-malopolska - Sob 31 Paź, 2009 to zwykła "Hellke" Janusz - Sob 31 Paź, 2009
martin.h napisał/a:
Ja mam zwykłe żarówki za kilka złotych, mało jeżdżę w nocy (po ciemku) to po co mam przepłacać. Jeśli ktoś dużo jeździ po ciemku to może i warto, ale nie dał bym kilkadziesiąt złotych za żarówkę.
skoro i taka jeździsz po ciemku to po co CI żarówki??GeKo - Sob 31 Paź, 2009 Januszek, Januszek ty przepisy znasz trochę Czy u was nie włączają świateł w dzień bo ograniczają emisję CO2 do atmosfery Janusz - Sob 31 Paź, 2009
GeKo napisał/a:
Januszek, Januszek ty przepisy znasz trochę Czy u was nie włączają świateł w dzień bo ograniczają emisję CO2 do atmosfery
skoro on i tak jeździ po ciemku, tzn ze ich nie używa, i wtedy może mieć te namalowane imitacje an tekturce, wstawione pod klosze Greg - Sob 31 Paź, 2009 Ja NIE polecam Osram Nightbreaker. Wysypały się po ~3-4 mies. Świeciły spoko, ale drogie.wasq - Sob 31 Paź, 2009 greg tansze niz philiphs blue vision pozatym osram na opakowaniu umieszcza info ze dzialaj polowe krocej niz zwykle jozekrj - Nie 01 Lis, 2009 przerobiłem wszystkie żarówki z oferty philips i osram
i teraz jeżdżę na najzwyklejszych żarówkach hella
na dodatek po osramie NB pojawiły się mikropęknięcia na kloszach