HydePark - Jak zrobić gifa ?? :)
nox - Wto 03 Lis, 2009 Temat postu: Jak zrobić gifa ?? :) Potrzebuje zrobić gifa lub animacje , film czy cuś do dyspozycji mam 4 takie oto piękne fotografie chodzi o ładne zaprezentowanie samego ruchu rączki
Do tego chce dodać tam parę elementów graficznych jakieś szczałeczki opisy itp
Polecacie jais darmowy soft do czegoś takiego? ewentualnie może ktoś by mi pomógł ja bym to przygotował od strony graficznej a ktoś mógł bymi to scalić w animacje ?
Daje z dwa pomuki i fote fiesty z aktualną gazetą
anjas - Wto 03 Lis, 2009
http://www.gifup.com/
(dawaj zdjecia fiesty)
Anonymous - Wto 03 Lis, 2009
Macie Zakaz zakładania takich tematów , wchodzę patrze : " Jak Zrobic Grifa "
nox - Wto 03 Lis, 2009
Ale tak bez logo gifup bym potrzebował
GeKo - Wto 03 Lis, 2009
nox co to za chińszczyzna?
pP - Wto 03 Lis, 2009
GeKo napisał/a: | nox co to za chińszczyzna? |
czajnik tylko nie na prąd z gniazdka, tylko na prądnicę napędzaną tą roczką
już widze to jako kolejny produkt w mango.tv
michool_vt - Wto 03 Lis, 2009
przecież odrazu widać , ze to służy do kalibrowania machometa!
nox - Wto 03 Lis, 2009
Fuck you
Made in Sweden
GeKo - Wto 03 Lis, 2009
nox napisał/a: | Made in Sweden |
A assembled in China Pytam bo nie widzę nazwy żadnego producenta. Takich sprzętów made in Germany jest pełno, Interkren, Weiss, Toya itp. Na obudowach napisane made in jakiś fajny zagramiczny dobrobyt, a wyprodukowane z chińskiego majonezu i tylko metkowane. Potem wpada taki kolo na serwis i mówi że on ma niemiecki sprzęt, uznanej marki a my części do tego nie mamy
Przykładem akurat pozytwnym może być Perles Made in Switzerland, choć jest to jugosłowiańska marka, ale wszyscy myślą że Szwajcar
nox - Wto 03 Lis, 2009
Dokładnie to tak wygląda silnik Japan łożyska Japan obudowa wyprodukowana w Szwecji i składane w Szwecji przez malutką szwedzką firmę taka manufaktura.
GeKo - Wto 03 Lis, 2009
Mają coś więcej w ofercie?
nox - Wto 03 Lis, 2009
Tak np Cyclo polerka dwu głowicowa . Składają to na rożnych podzespołach korzystają miedzy innymi z silników Flex'a
Bardzo podobna do tej ,
|
|
|