M - Śro 04 Lis, 2009 Temat postu: WISHLISTZaczynam anonimową ankietę na temat funkcjonalnosci forum. Ankieta jest dla wszystkich.
Jesli masz uwagi,pomysły, co Ci przeszkadza, co ulepszyc, co nowego mogloby być,
proszę o PW i zglaszanie się po pomuka.
Ankieta jest anonimowa, zgłoszone uwagi nie bedą tutaj wklejane także śmiało. Za każdą uwage daje pomuka a jak cos bedzie bardzo konstruktywne to i jakiś gadżet sie znajdzie.
postrafiam. eMVlodarsky - Śro 04 Lis, 2009 Temat postu: pw z pomysłem.strick - Śro 04 Lis, 2009 A zgłosze sie, a co mi tam Młody Papież - Czw 05 Lis, 2009 jezeli przyjęło się ignorowanie tematów to może teraz pora na X przy userach
PiTT - Czw 05 Lis, 2009 forum jest w cipeczkę!martin.h - Czw 05 Lis, 2009 Ja bym niczego nie zmieniał. Dla mnie to forum to oaza luzu, gdzie indziej napiszesz coś nie na temat i masz z.j.e.b.a. A tu luz, a poza tym śmiech to zdrowie.
Jeszcze jedno co mi się podoba to możliwość spotkania się na torze i nie tylko, a nie tylko w sieci.
Good Job M - Pią 06 Lis, 2009 chopy, chodziło mi także o techniczne aspekty forum, mam pare pomysłow/projektów do zrealizowania.
M.in. zeby czasy podczas trackdaya automatycznie wyświetlały się na forum w odpowiednim miejscu juz kilka sekund po zrobieniu okrążeniai przez zawodnika.
Chcialbym też unowoczesnić troche pimpa, dodac taki panel auta w ktorym byłyby wszystkie dane, automatycznie obliczały by się różne wspołczynniki, zeby byla wbudowana galeria do ktorej mozna uploadowac foty106 - Pią 06 Lis, 2009 eM byle z umiarem zeby nie bylo jakies choinki i za duzego przepychu... prostota,
przejrzystosc, spojnosc tego ponad wszytko - tak jak teraz
bdb dobry skrypt do przeliczania jest na http://www.letstorquebhp.com/calculator.asp
mi sie podoba bo mniej wiecej wiem czego moge spodziewac sie przy -50kg a co przy
plus 15KM... i fajnie to kombinujesz 106 - Pią 06 Lis, 2009 tos ... kaaarwa poprawil... gdzie moj podpis z rallye??? M - Pią 06 Lis, 2009 bez przepychu, chcialbym zrobic to co jest i zebrac to w czytelniejszej formieM - Pią 06 Lis, 2009 Dzieki przypomnieniu MI mamy juz ikonke favicon
Zalinkowaną z zaprzyjaźnionego portalu saxorulez - Pią 06 Lis, 2009 a co to jest favicon?M - Pią 06 Lis, 2009 maly znaczek hothatch przy pasku z adresem u Ciebie na gorze w przegladarce i zakladcesaxorulez - Pią 06 Lis, 2009 a no właśnei zauwżyłem dzisiaj brawo Mi! Brawo eM Układa się współpraca chłopakomM - Pią 06 Lis, 2009 to raczej wstyd bardziej ze wczesniej tego nie zrobilem ale dziekujemy