HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc
Ryba - Sob 07 Lis, 2009 Temat postu: Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etcPudzian powiedział ze napewno nie wyjdzie na ring tak jak grubas andrzej gołota
Nejman odpowiedział ze pudzian odpokutuje za obraze jego idola z dziecinstwa!!
Bedzie nakurff
Wasze typy ?
Voted Pudzianvojt3k - Sob 07 Lis, 2009 Zobaczymy 12stego grudnia ;]TomsoN - Sob 07 Lis, 2009 Oczywiście, że Pudzian - prawda kej?
Teraz pewnie razem trenują w górach.szymlorek - Nie 08 Lis, 2009 Nie widze pudziana jako zwyciężcy
Jest ogromną kupą miecha ale to nie znaczy że potrafi mocno strzelić w papę,a o to w tym sporcie chodzi.. GeKo - Nie 08 Lis, 2009 Najman jak już
Bo tego Pana to By Pudzian zniósł jednym plaskaczem
Kamilbike - Nie 08 Lis, 2009 Wedlug mnie ciezko tutaj cokolwiek okreslic. Sprawa ma sie podobnie jak z Adamkiem i Golota. Adamek caly czas walczy na ringu i do walki mozna powiedziec ze podszedl z marszu, Golota musial sie specjalnie przygotowywac. Najman walczy chyba caly czas, a napewno nie mial takich przerw jak jego przeciwnik. Pudzianowski niby cos tam trenuje ale nie startuje w zawodach tak jak Najman. Mariusz ma napewno wieksza mase, nie wiem jak z szybkoscia. Marcin za to ma i mase ( chociaz mniejsza niz Mariusz ) i szybkosc. Wole nie typowac nikogo, ale skoro Mariusz powiedzial na Golote takie slowa to zdecydowanie stracil w moich oczach i coraz mniej jestem do niego przekonanyQukie - Nie 08 Lis, 2009 zdecydowanie Mariusz. i wszyscy razem: lekke jest Mariusz, lekke!Stacho - Nie 08 Lis, 2009
Kamilbike napisał/a:
Mariusz ma napewno wieksza mase, nie wiem jak z szybkoscia.
szybki tez jest i w dodatku mega rozciągnięty ! jak ktoś trenuje 10 lat karate to myśle że jakiś słaby nie jest
tak czy siak jestem za pudzianowskim Jacek - Nie 08 Lis, 2009 kto to jest pudzian ?? i kto to jest nejman???!
daje pomukiBart - Nie 08 Lis, 2009 kto to jest czajka?Jacek - Nie 08 Lis, 2009 kto to jest ten piaggio ?Maciusiowy - Nie 08 Lis, 2009 kto to jest Godota?mi - Nie 08 Lis, 2009 gównoPGmaster - Nie 08 Lis, 2009 Stawiam na Pudzina bo tego drugiego nie lubie.Rudello - Nie 08 Lis, 2009 nie moge znalesc zadnych walk nejmana na y2b