HydePark - Do mini daja dobra dokumentacje....
dzik - Śro 24 Maj, 2006 Temat postu: Do mini daja dobra dokumentacje....
Anonymous - Śro 24 Maj, 2006
oooo tlusciutko widze
Loko - Śro 24 Maj, 2006
Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie
Anonymous - Śro 24 Maj, 2006
Loko napisał/a: | Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie | ja mam jescze bardziej przejebane bo mam recaro i w ogole zeby wejsc do tylu to jest skomplikowana operacja ale tego chyba nie przewidzieli
Dariano - Śro 24 Maj, 2006
Loko napisał/a: | Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie |
Tak podtwierdzam w saxo mizernie to wszystko wyglada
Niemy - Czw 25 Maj, 2006
Dariano napisał/a: | Loko napisał/a: | Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie |
Tak podtwierdzam w saxo mizernie to wszystko wyglada |
panowie ja mysle ze ooostro przesadzacie :569:
trzeba byc zwinnym i gibkim i na tylnej kanapie bez przeszkod D
anjas - Czw 25 Maj, 2006
Musicie spróbować kiedyś z dziewczyną - mniej miejsca potrzeba
Anonymous - Czw 25 Maj, 2006
Potwierdzam w miniaku mozna ladnie zagospodarowac siedzenia....
bylo to w harmonogramie testow jak go kupilem. Tak jak test losia, 0-100-0, 360°
Autko zdalo egzamin spiewajaco
Kazdy kto wsiadzie do mnie to sie dziwi ze myslal ze bedzie ciasno a tu wiecej miejsca z przodu niz w kompaktach
Jakarti - Czw 25 Maj, 2006
Loko napisał/a: | Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie |
panowie - wyobrazni troche :D:D:D
Dariano - Pią 26 Maj, 2006
nie mowie ze nic sie nie da zrobic :569: tylko pole do popisu mocno jest ograniczone własnie przez te siedzenia nie odchylajace sie na maxa. dla chcacego nic trudnego mozna i w maluchu niezle poszalec
saxorulez - Pią 26 Maj, 2006
Niemy napisał/a: | Dariano napisał/a: | Loko napisał/a: | Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie |
trzeba byc zwinnym i gibkim i na tylnej kanapie bez przeszkod D |
potwierdzam ziom.. fotele namaksa do przodu i zlożone oparcie i z tyłu jest miejsca że hoho... na pieska można patrzeć przez tylnią szybę cy nikt nie idzie
Niemy - Pią 26 Maj, 2006
saxorulez napisał/a: | Niemy napisał/a: | Dariano napisał/a: | Loko napisał/a: | Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie |
trzeba byc zwinnym i gibkim i na tylnej kanapie bez przeszkod D |
potwierdzam ziom.. fotele namaksa do przodu i zlożone oparcie i z tyłu jest miejsca że hoho... na pieska można patrzeć przez tylnią szybę cy nikt nie idzie |
hehe dokladnie tak-fotele jada do przodu i jest duzo miejsca
i jeszcze czarne szybki to nic nie widac od zewnatrz
Jakarti - Pią 26 Maj, 2006
ej? a skad wy to wszystko wiecie? ja to tylko widzialem na Animal Planet.. i jeszcze raz w "Z kamera wsrod zwierzat"
dzik - Pią 26 Maj, 2006
Ja tez nie wiem, ja prawiczek jestem.
|
|
|