To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [F] This is it

ŁukaszS3 - Nie 08 Lis, 2009
Temat postu: [F] This is it
Właśnie wróciłem z kina i jestem w ciężkim szoku... Nie będę się strasznie rozpisywał na temat filmu kto reżyserem ani o czym jest bo chyba wszyscy wiemy o czym a raczej o kim jest tylko krótko- film opowiada o przygotowaniach do trasy koncertowej Króla Popu i są to sceny dokładnie kręcone podczas tych przygotowań.

Ktoś mi opowiadał że słabe ale film jest mistrz, zastanawiam się czy nie wybrać się jeszcze raz...

Generalnie zamiast foteli w kinie na ten film powinien być parkiet bo już ciężko mi było wytrzymać w miejscu na fotelu nogi same latały! Mam ogromną nadzieje że wyjdzie na DVD...

vojt3k - Nie 08 Lis, 2009

to chyba do kulturki ma iść a nie do hydeparku ;)

Wiem zwyczajne przeoczenie... Proszę adminów o przeniesienie :)

Dziękuję :P

qbica - Nie 08 Lis, 2009

no to bedzie sie trzeba wybrac :] żółw jak pojedziesz jeszcze raz to daj znac łachu :P
saxorulez - Nie 08 Lis, 2009

też byłem i uważam że naprawdę dobry materiał zebrali. Patrząc na rozmach z jakim miał to zrobić to przyznam że Madonna i U2 mogą się schować

Dokładnie... Myślę podobnie jak Łukasz... Gdyby dożył byłby to koncert wszech czasów a zapis z niego też byłby świetnym materiałem na film bądź odtworzenie koncertu w kinach... Naprawdę świetne materiały i podobało mi się to że nie było jakiś reżyserów czy scenarzystów ganiających po prostu nakręcone próby i to puszczone w kinie.

Dodatkowo wyobrażałem sobie MJ jako rozkapryszonego gościa a on na próbach wszystko ze spokojem żadnych krzyków itp.

SUPER!

M - Nie 08 Lis, 2009

Kto wyprodukował ten film?

Zdaje się że Michael Jackson Corporation
martin.h - Nie 08 Lis, 2009

Obejrzałem trailer i jakoś nie cięgnie mnie do kina. Może i dlatego, że nigdy nie pociągała mnie ta muzyka. Widząc zdjęcia z prób zamieszczone w trailerze widać, że napewno byłoby to wielkie show, ale z samą muzyką ma to już mało wspólnego.
Bart - Nie 08 Lis, 2009

bo prawdziwa muzyka to brudne laski w starych swetrach grające na gitarach! ;D

bart napisał/a:

Nie chodzi o to, Za dużo kombinowania w tym wszystkim. Na koncertach najważniejsza jest muzyka, a to co zostało zaprezentowane przypomina mi bardziej musical.

M - Nie 08 Lis, 2009

martin.h napisał/a:
bart napisał/a:

Nie chodzi o to, Za dużo kombinowania w tym wszystkim. Na koncertach najważniejsza jest muzyka, a to co zostało zaprezentowane przypomina mi bardziej musical.

Martin wiesz co to jest POP?

Martin byś zobaczył blondynkę w filmie która napierdziela na gitarze jak mało kto to byś się obsrał :rotfl:

eM napisał/a:
Martin wiesz co to jest POP?

Wiem, ale pop też może być ambitny.

ŁukaszS3 napisał/a:
Martin byś zobaczył blondynkę w filmie która napierdziela na gitarze jak mało kto to byś się obsrał :rotfl:

Wrzucałem ostatnio jej teledysk :faja:

jak ona się nazywa? Albo dawaj teledysk