HydePark - potrzebuję pożyczyć napęd dvd na usb
M - Śro 11 Lis, 2009 Temat postu: potrzebuję pożyczyć napęd dvd na usb potrzebuję pożyczyć napęd dvd na usb na jeden dzien - jakby ktos mial bede bardzo wdzieczny.
Anonymous - Śro 11 Lis, 2009
A może przejściówka ATA/SATA na USB za parenaście zł i odpiąć na chwile dvd ze stacjonarnego kompa
M - Śro 11 Lis, 2009
to dobry pomysl, tylko gdzie to dostac od reki? (udaje glupiego bo nie chce mi sie googlowac)
Anonymous - Śro 11 Lis, 2009
Np.
http://www.allegro.pl/ite...aczem_wawa.html
Odbierasz osobiście...
Fajny bajer bo możesz kupić nagrywwarke za 20zł i masz tanio komplet albo podpinać do lapka duże dyski komputerowe
M - Śro 11 Lis, 2009
Dziękówa!
anjas - Śro 11 Lis, 2009
2 tygodnie temu kupiłem taką przejściówkę w Saturnie, za coś koło 70zeta.
Jak chcesz Maciek to mogę ją jutro zabrać jak będę jechał do pracy i jakoś się spikniemy.
M - Śro 11 Lis, 2009
anjas napisał/a: | 2 tygodnie temu kupiłem taką przejściówkę w Saturnie, za coś koło 70zeta.
Jak chcesz Maciek to mogę ją jutro zabrać jak będę jechał do pracy i jakoś się spikniemy. |
bylo by pieknie, gdzie podjechac?
anjas - Śro 11 Lis, 2009
Zdzwonimy sie jutro. Będę sie pewnie kręcił po Wawie bo mam parę spraw do załatwienia.
Chyba, że potrzebujesz dziś to zapraszam do Bobrowinowa
M - Śro 11 Lis, 2009
Wiesz ze nawet bym wpadl bo wtedy pogralbym w lfsa na lapku gdzie jest lepsza grafa,
tu musze zadowolic sie 20fps przy 800x600
anjas - Śro 11 Lis, 2009
No to rach-ciach. Jestem w domu przez najbliższą godzinę na 100% a potem to nie wiem, ale coś się wykombinuje. Przy okazji może oddałbym Ci felunek z civica
|
|
|