Misiek_lbn - Śro 11 Lis, 2009 Temat postu: [F] 2012Film twórców „Dnia Niepodległości”. Obraz ten to wielkie widowisko ze wspaniałymi efektami specjalnymi, błyskotliwym montażem i akcją trzymającą w napięciu od pierwszych chwil. Przed wiekami Majowie pozostawili ludzkości kalendarz, który dokładnie wskazywał datę końca świata i mówił o zjawiskach, które miału mu towarzyszyć. Od tamtego czasu astrologowie odkryli starożytne teorie, numerolodzy wzory, które je potwierdzają, a geolodzy stwierdzili, że Ziemia od dawna jest skazana na taki scenariusz. Nawet rządowi naukowcy nie mogą zaprzeczyć faktom - w 2012 roku Ziemię czekają kataklizmy o niebywałej skali. Przepowiednia, której początek dali Majowie została dobrze udokumentowana, przedyskutowana, rozłożona na czynniki i sprawdzona. W 2012 roku nastąpią zjawiska, o których dobrze wiedzieliśmy - byliśmy przecież ostrzegani przed tysiącami lat.
jednym słowem: przesadzony
podobał mi się, ale sporo momentów totalnie z dupki aż się odechciewało patrzeć co dalej
6/10 jak dla mnie, ale wyjście jak najbardziej było fajne dzięki ludziom Marek23 - Śro 11 Lis, 2009 Jak zrobią cos o zagładzie wszechświata to się wybiorę... Z powodu samej ziemii nie ma sensu Nie widziałem,nie polecam, gniot.M - Czw 12 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Jak zrobią cos o zagładzie wszechświata to się wybiorę... Z powodu samej ziemii nie ma sensu Nie widziałem,nie polecam, gniot.
Wiekszosc filmow jest o zagladzie USA jako świata Szczepanek - Czw 12 Lis, 2009 Mam dokładnie takie same odczucia, średni materiał, długi i nierealny. 6/10. A fotele w Silver Screenie za krótkie - ledwo wysiedziałem.
Dobrze, że poszedłem za free, nie wiem, czy nie lepiej poczekać na plik z peb'a. Vlodarsky - Czw 12 Lis, 2009 Byłem też wczoraj... nie wiem za czym takie kolejki. Co my byśmy zrobili bez amerykanów... ale mi ulżyło, że ratują świat... jak zobaczyłem te wszystkie wzruszające momenty to aż dostałem biegunki. Żałuje wydanych pieniędzy. Chciałem iść na This is it, ale żona wolała to i teraz sama żałuje.GOKART - Czw 12 Lis, 2009 Dzięki panowie za opinie. Zaoszczędzone pieniądze zainwestuje w Polmos. Tak myślałem że będzie to gniot biorąc pod uwagę ostatnie "dokonania" tego reżysera 10,000 B.C. (2008), Pojutrze (2004), Godzilla (1998)Misiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009 pojutrze i godzille mógłbym oglądać na okrągło
ale skoro to są gnioty dla Ciebie, to na to BROŃ BOŻE NIE IDŹ !! M - Czw 12 Lis, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
pojutrze i godzille mógłbym oglądać na okrągło
ale skoro to są gnioty dla Ciebie, to na to BROŃ BOŻE NIE IDŹ !!
a nie są?
Rekin, jestes troche w polowie pokolen wiec mogą Ci sie podobac te tytuly - dla mnie film sf o katastrofach w usa sa po prostu smiechoweAnonymous - Czw 12 Lis, 2009 można od dawna ściągnąć z torrenta, ja zassałem ale nie mam czasu obejrzeć... ale na pewno w życiu bym na to do kina nie poszedł, pieniądze za taki film wydawać Misiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009 eM, em, godzilla weszła jak byłem albo w podstawówce albo w gimnazjum, więc robiłem wielkie wow na jej widok i pozostał mi sentyment
pojutrze widziałem w tv, ale naprawdę podobało mi się
i tak najlepsze filmy sa o wampirach, wilkołakach, dziwnych ewolucjach człowieka w coś tam i innych nierealnych rzeczach GOKART - Czw 12 Lis, 2009 Dla mnie generalnie to są przykłady filmów bez reżysera. Generalnie ogląda się efekty a poza nimi wieje nuuudą.M - Czw 12 Lis, 2009
GOKART napisał/a:
Dla mnie generalnie to są przykłady filmów bez reżysera. Generalnie ogląda się efekty a poza nimi wieje nuuudą.
i ch.ujem k-mart - Czw 12 Lis, 2009 film stulecia, porownywalny z Ojcem Chrzestnym, Taxi Driver, Misja.Vlodarsky - Czw 12 Lis, 2009 54 zł psu w dupe jednym zdaniem mówiąc...Misiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009
Vlodarsky napisał/a:
54 zł psu w dupe jednym zdaniem mówiąc...
to za ile biletów
nie macie środów z oranż
2 bilety za 18zł