Zdejmij wydech ze swojego clio zupełnie i wtedy pogadamy. Za kolektorem jest 40 cm rury tylko. Z silnika robi się kapeć jak nie ma wydechu i nie chce jechać.
Głupie pomysły typu jeździc po okolicy bez wydechu to miałem w wieku 10 lat mając motorynkę... więc ogarnij sie Vlodziu, załóż ten wydech, dbaj o żone i dorośnij.Stf - Wto 17 Lis, 2009 kumpla motorynka do 20km/h była szybsza z pół długości, ale później komarem ją przelatywałem kończąc ćwiarę z 5 długości przed.Vlodarsky - Wto 17 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Głupie pomysły typu jeździc po okolicy bez wydechu to miałem w wieku 10 lat mając motorynkę... więc ogarnij sie Vlodziu, załóż ten wydech, dbaj o żone i dorośnij.
Jechałem odstawić do tłumikarza samochód Marek ja pier.dole to już nie można nic napisać Marek23 - Wto 17 Lis, 2009
Cytat:
kumpla motorynka do 20km/h była szybsza z pół długości, ale później komarem ją przelatywałem kończąc ćwiarę z 5 długości przed.
Komar był lepszy na v-max, ale dla mnie przesprzetem był wtedy Ogar 200(3 biegowy).
Odpychał się masakrycznie...
Vlodarsky napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Głupie pomysły typu jeździc po okolicy bez wydechu to miałem w wieku 10 lat mając motorynkę... więc ogarnij sie Vlodziu, załóż ten wydech, dbaj o żone i dorośnij.
Jechałem odstawić do tłumikarza samochód Marek ja pier.dole to już nie można nic napisać
Bad-i - Wto 17 Lis, 2009 ja od Taty dostałem kit do złożenia czegos takiego
sprzet jezdzil niczym S1600 ale wytrzymał tydzien Anonymous - Wto 17 Lis, 2009 ja miałem 3-biegową motrynkę, coś takiego:
ciągle się psuła więc chciałem kur.wę spalić, niestety sąsiad ją zgasił k-mart - Wto 17 Lis, 2009 mnie jakos nigdy nie ciagnelo do motorow. Stf - Wto 17 Lis, 2009 ehh w piwnicy w Krośnie nadal stoi Jawa 250ccm coś z 62go roku. chyba kiedyś ją odpalę znowu...Marek23 - Wto 17 Lis, 2009 Mnie ciągnie, ale wiem, ze bym sie zabił.k-mart - Wto 17 Lis, 2009 motory nie skrecaja, pewnie dlatego nigdy nie chcialem.Bad-i - Wto 17 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Mnie ciągnie, ale wiem, ze bym sie zabił.
mam podobnie, dachowałem na dwoch motorach........... motorynce i kumpla crossie (na crossie nie bylo juz tak ciekawie).
Do tej pory pamietam swoj blad (na obu sprzetach), zawsze za wszelka cene trzymalem manetke i jeszcze ja dokrecalem Vlodarsky - Śro 18 Lis, 2009 dziękuję za wydzielenie
VlodarskyMisiek_lbn - Śro 18 Lis, 2009 gdybym tylko dostał władzę w swoje wiejskie rączki to bym wydzielił Janusz - Śro 18 Lis, 2009 jeah... ja miałem simsona enduro z tjuningowym wydechem i białymi napisami na oponach lepiej skręcał w prawo niż w lewo bo mój brat przestawił nim jakiegoś malucha i rama była krzywa to były czasy.... poparzone nogi i połamane ręce jeah GeKo - Śro 18 Lis, 2009 AndreXSi, To co pokazałeś to była 2 biegowa, potem był lifting baku i dali 3 biegi z tego co pamiętam.