lukp - Czw 26 Lis, 2009 Temat postu: gadżety hothatch.orgCzy ktoś u nas się tym zajmuje?
proszę o info M - Czw 26 Lis, 2009 u was tzn?lukp - Czw 26 Lis, 2009 eM chodzi mi czy ktoś z klubu ma np. ramki na tablice rejestracyjne, polary , koszulki
chciałbym coś zakupić będę wdzięczny za pomoc.M - Czw 26 Lis, 2009 robilismy naklejki,odzież i ramki ale dostepne to jest tylko dla klubowiczów jak narazie Anonymous - Czw 26 Lis, 2009
lukp napisał/a:
ramki na tablice rejestracyjne
własnie kufa, gdzie sa moje ramki? zapomnialem juz o nichMisiek_lbn - Czw 26 Lis, 2009 a moje wlepy Anonymous - Czw 26 Lis, 2009 za płotem, idź poszukaj M - Czw 26 Lis, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
a moje wlepy
rekin dostalem zwrotkę ze listonosz nie dostarczył po spadł w otchłań na końcu świata...
WTF?Misiek_lbn - Czw 26 Lis, 2009 kurde, bo do mnie tylko drogą lotniczą i zrzut ze spadochronu, szkoda listonosza
ądre, nie cwaniakuj M - Czw 26 Lis, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
kurde, bo do mnie tylko drogą lotniczą i zrzut ze spadochronu, szkoda listonosza
ądre, nie cwaniakuj
wyślę, podaj mi na pewu jeszcze raz adresbizon - Czw 26 Lis, 2009 szkoda, naklejka by mogla byc tez dla friendsow M - Czw 26 Lis, 2009 myslelismy o nalepach dla przyjaciół, jak jest zainteresowanie to moze pomyslimy jeszcze raz?k-mart - Czw 26 Lis, 2009 parcuje na nowym gadzetem:
deska na klozet.bizon - Czw 26 Lis, 2009 deska na klozet dla przyjaciol? wchodze w to
jakby co na wlepe dla friendsa jestem chetny, pod warunkiem, ze nie bedzie przedstawiala czyjejs dupy wystajacej z okna eskłorteza k-mart - Czw 26 Lis, 2009 nawet na allegro bedzie!