Bad-i - Śro 09 Gru, 2009 Temat postu: Jaki adres strony??Witam, poniewaz duzo rzeczy sie wyjasnie to mam plan zrobienia strony netowej poswieconej mojej osobie.
Jakie sa wasze sugestie jezeli chodzi o wybraniej najbardziej odpowiedniej domeny?martin.h - Śro 09 Gru, 2009 Jeśli ma to być humorystyczna stronka dla znajomych to "bad-i" może być dobre, natomiast jeśli ma być poważniejsza to raczej "bartoszkoldej", a to czy tam bedzie com czy pl to już jeden chój.Anonymous - Śro 09 Gru, 2009 www.latarawdach.pl106 - Śro 09 Gru, 2009 ostatnio chyba w modzie dot comBad-i - Śro 09 Gru, 2009
martin.h napisał/a:
Jeśli ma to być humorystyczna stronka dla znajomych to "bad-i" może być dobre, natomiast jeśli ma być poważniejsza to raczej "bartoszkoldej", a to czy tam bedzie com czy pl to już jeden chój.
nie nie to ma byc powazna strona, nie wiem dlaczego ale pomyslalem ze bad-i.com bedzie takie ciekawsze Anonymous - Śro 09 Gru, 2009 jesli powaga to www.bartoszkoldej.com , lub lepiej www.koldej.comM - Śro 09 Gru, 2009 samo <<nazwisko>> mi kojarzy się z jakąś marką, a imie nazwisko z portfolioBart - Śro 09 Gru, 2009 tak w ogóle to się zastanawiam czy czasem bad-i to nie [bed-aj] = bad eye = wada wzroku?
106 - Śro 09 Gru, 2009 bartosz.... bedzie latwiejsze w przekazie / odbiorze niz ByADy myslnik I...
chyba ze odbiorcami beda klienci noxa...mlodzi, dobrze zarabiajacy,
wyksztalceni ludzie k-mart - Śro 09 Gru, 2009 www.dj-koldej.comBad-i - Śro 09 Gru, 2009
no nic na razie mam na 2 tygodnie dzieki Mackowki zaklepane dwie opcje.anjas - Czw 10 Gru, 2009 jesli chcesz trafiac glownie do Polski (robic karierę w kraju ) to bartoszkoldej.pl
jesli szerzej (planujesz światową karierę) to bartoszkoldej.com
powaga
a tak naprawdę to możesz mieć te dwie domeny i obie kierować na ten sam serwis. Oczywiście skupić się na promocji jednej, żeby nie robić zamieszania, ale druga też może działać.
Powiedzmy podajesz komus adres w PL to dajesz z koncowka .pl a jak za granica to dajesz .comJacek - Czw 10 Gru, 2009 www.hightower.orgVlodarsky - Czw 10 Gru, 2009 zrób tak żeby mój Ojciec, Majka Ojciec i wielu innych ojców wpisując adres www w gógle od razu znaleźli to co potrzebują Jacek - Czw 10 Gru, 2009